10 Декември, 2020 09:50 4 098 2

Хюи Фюри: Пулев е много корав съперник, ще създаде проблеми на Джошуа

  • хюи фюри-
  • антъни джошуа-
  • кубрат пулев-
  • бокс

Фюри познава добре възможностите на българина, след като загуби от него в "Арена Армеец" през 2018 година

Хюи Фюри: Пулев е много корав съперник, ще създаде проблеми на Джошуа - 1

Британският боксьор Хюи Фюри смята, че Кубрат Пулев може да създаде сериозни проблеми на Антъни Джошуа в сблъсъка помежду им в събота вечер. Двамата се изправят един срещу друг на "Уембли Арена" в битка за поясите на IBF, WBA, WBO и IBO. Фюри познава добре възможностите на българина, след като загуби от него в "Арена Армеец" през 2018 година.

"Пулев е много корав съперник. Той може да създаде проблеми на Джошуа, особено в първите рундове. След това той не трябва да го оставя да се крие зад своя гард. Ако позволи това да се случи, ще има проблеми", смята Фюри.

"Не трябва да му позволява да се почувства комфортно. Смятам, че Пулев губи енергия в последните рундове. Когато се бих с него получих аркада и бях уморен, след като се хвърлих здраво в третия рунд. В осмия той започва да намалява темпото. Защитата му стана по-пропусклива и аз успях да го разклатя. Лошото е, че нямах енергия да го довърша", допълни британецът.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 зоро

    6 0 Отговор
    Набих го, ама ме преби...
  • 2 Дон Франко Де Ла Бранко Барезе

    0 0 Отговор
    Може и не може са двама братя ,коренно различни ,но един без друг не могат.