Last news in Fakti

11 Декември, 2020 15:32 3 251 5

Треньорът на Нефтохимик втрещи българския футбол: Само лъжи, лъжи, лъжи! (ВИДЕО)

  • нефтохимик-
  • футбол-
  • втора лига-
  • николай кръстев

Кръстев стигна дотам, че ситуацията няма общо с професионален футбол, макар да става въпрос за Втора лига, след като Нафтата няма домакин, доктор, както и медикаменти

Треньорът на Нефтохимик втрещи българския футбол: Само лъжи, лъжи, лъжи! (ВИДЕО) - 1

Треньорът на Нефтохимик Николай Кръстев беше повече от гневен за събитията в тима. Наставникът говори разярено след мача със Спортист Своге, акцентирайки, че всичко в клуба от Бургас е „пародия”. Младият специалист призна, че се сипят „лъжи след лъжи” от актуалните шефове на „шейховете” и футболистите няма как да мислят за футбол.

Кръстев стигна дотам, че ситуацията няма общо с професионален футбол, макар да става въпрос за Втора лига, след като Нафтата няма домакин, доктор, както и медикаменти.

„Аз съм доволен от момчетата и от това, което показаха на фона на условията, теренът. Искам да изместя центъра на темата и да отправя едно пожелание към нашия треньор на вратарите, който претърпя тежка операция и бързо да се възстанови. Той е толкова години с нас и от тези нерви, които изхаби с тези ръководители стигна дотам да се страхува за живота си. Пожелавам му бързо възстановяване на Евгени Русев.

По отношения на футбола всичко е една дума – пародия. Пародия на това, което трябва да се гради като футбол в град Бургас. На този стадион сме били зрители на високи нива мачове, Лига Европа, но откак аз съм в този клуб – всичко потъва надолу. Само лъжи, лъжи, лъжи… Ръководни фактори, които се крият зад всеки. Този бил виновен, че акциите не били взети от този, ами от друг, а това рефлектира на тренировките. Той е труден, защото нямаме домакин, медикаменти, доктор – всичко това се трупа на треньорите. Предният мач имахме бе доста срамен, че не отидохме в Разград, но това е продиктуван, че някои си мислят, че футболист може да бъде третиран като общ работник или зидаро-мазач. Ако му платиш в последния момент, той ще почне да вдига стена. След 12 години той става негоден за спорта. Тези хора това нещо не го разбират и си мислят, че като не излезеш и не спазваш задълженията си… Те не виждат как преживяват. На фона на всички неща, които се случват в света с пандемията разбирам, но недейте заблуждавайте хората”.

„Днес буквално излязохме без разбор, къде силни слаби страни на опонента. Излязохме в последния момент и да спасим този мач, защото срамът щеше да е още по-голям. Тези хора „горе” или ще пътуват някъде, или срещи с министъра на културата. Викторио, когато дойде, му казах, че тук нещата не се случват, както трябва и, че ще се скараме с него. Той може да го потвърди, а ръководителите си мислят, че са измислили футбола и ги боли за Нефтохимик. Аз понеделник ще си подам оставката, не ме интересуват пари.

„Тези условия с тези ръководители – няма как да стане. Който и да дойде тук, дори Ото Рехагел или Моуриньо. Тези хора не заслужават тези момчета в съблекалнята. Не знам какво смятат да правят шефовете. Факт е, че когато нямаш възможност да дадеш пет лева. Излез и кажи на хората каквото е. така беше преди три години. Но сега… След като нямаш пет лева не казвай, че имаш 50. Оттам насетне тези момчета играят за слава и чест, но и за пари. Имахме абсурди последните седмици, гонят ги от квартирите, не им се плащат. Дали ще има Нефтохимик? Тази мъка не може да продължава, ако иска футболът в Бургас ад се развива. Аз съм потърпевш в тази обстановка. Излизаме и даваме интервюта, един път, втори, трети. Аз да не съм магьосник? Колко пъти да ги надъхвам тези момчета? Свършват мачовете, всеки кой откъде е и това е. предните играчи още не са получили пари и затова няма доверие в ръководителите. Как да обяснявам за тактика, как да стане. Като нямаш пари за професионален футбол, няма да го правиш”, продължи тирадата си той.

„Кажи една дата, но я спази. Казаха 5-и, 12, 14, 20-и. ние в крайна сметка не ядем доматите с колците. Не може преди мач със Созопол едни да вземат пари, други – не. Разбива се колективът. Кажи, че не можеш, а не да лъжеш. Досега момчетата последно очакваха да им се платят пари. Днес излязоха с 300 зора, защото това ще рефлектира върху футбола. Мачът се дава по телевизията и не можем да опетним името на клуба”, акцентира Кръстев.

Повече за ситуацията от клуба в морския ни град вижте в прикаченото видео...


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стойко

    12 1 Отговор
    Докато Киро гела диктува събитията, така ще е
  • 2 ЛЕВСКИ 1914

    4 1 Отговор
    Ами прав е човека и на Литекс тире започнаха да викат името на един отбор който ФАЛИРА.
  • 3 Камено

    1 1 Отговор
    Мазута не разбраха ли че от тях отбор не става Няма НХК няма и Нефтохимик
  • 4 Бумеранг

    0 0 Отговор
    А ся де
  • 5 Бумеранг

    0 1 Отговор
    https://m.fakti.bg/sport/536263-trenyorat-na-neftohimik-vtreshti-balgarskia-futbol-samo-laji-laji-laji-video#