Last news in Fakti

25 Ноември, 2012 12:15 927 1

Тити Папазов поема баскетболните национали

  • тити папазов-
  • левски-
  • националния-
  • бфбаскетбол-
  • росен барчовски
Тити Папазов поема баскетболните национали - 1
Снимка: Тити Папазов, ЕПА/БГНЕС

Старши треньорът на Левски Константин Папазов призна, че ще поеме поста наставник на националния отбор на България по баскетбол за мъже. Той каза това след успеха на "сините" с 99:51 точки над Теси Националния отбор до 20 години от поредни кръг на Националната баскетболна лига за мъже.

В понеделник на заседание на Управителния съвет на БФБаскетбол ще бъде обявено името на новия старши треньор на представителния тим.

"Ако се вземе решение, за да бъдем коректни, трябва да има пресконференция, на която да отговоря на различни въпроси. Не съм очаквал в моята кариера хората, които да не кажа, че са били против мен, а че и не са ми фенове, да са тези, които най-много държат да стана треньор. Това е някакво признание", заяви Папазов.

Папазов призна, че мнението на Сашо Везенков е натежало при неговото решение.

"Ако през 2005-та година съм имал някаква хипер амбиция, ако съм лягал и ставал с мисълта да стана треньор, сега го приемам повече като чест и като отговорност, защото това е връх в кариерата на един треньор. Категорично твърдя, че няма нищо по велико от това да свири химна.

На национален отбор не се отказва. Симеон Варчев и Сашо Везенков не крият своето желание да бъда аз начело в националния отбор. Мнението на Везенков натежа. Убеден съм в едно, че това обединение, което се е случило сега, трябва да продължи. За пръв път сме много единни.

В понеделник анализа на Росен Барчовски и мъката на Росен Барчовски ще бъде в основната на следващата квалификация. Единственото ми колебание е, че имам много кусури като всеки човек", каза още Папазов.

Той ще покани в щаба си своя помощник Тони Дечев, както и наставникът на младежкият национален отбор Любомир Минчев.

Папазов е водил разговор с близнаците Калоян и Деян Иванови за включването им отново в представителния тим.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 istinata

    0 0 Отговор
    toq peder e unikalno tupo i zlobno su6testvo...