Last news in Fakti

14 Декември, 2020 19:43 1 214 0

Локо Пд не се затрудни със Славия и приближи Лудогорец

  • локомотив пловдив-
  • футбол-
  • славия

"Смърфовете" победиха "Белите" с 2:0

Локомотив Пловдив победи Славия с 2:0 в мач от 16-ия кръг на efbet Лига. Минчев се разписа за 1:0 в 18-ата минута, а в края на двубоя Гомис оформи крайния резултат. След успеха Локо е на второто място с актив от 33 точки и две изоставане от шампиона и лидер в класирането Лудогорец, но и с два мача повече. Славия е на 13-ото място с 12 точки.

В 10-ата минута на срещата Илич пробва мерника си, но не намери целта.

Локомотив Пловдив откри резултата, след като в 18-ата минута на двубоя Минчев се разписа, той получи пас от Умарбаев и прониза вратата на Вуцов. Атака на Славия в 30-ата минута позволи на Кръстев да опита изстрел към вратата на Луков, но топката не намери целта.

Локомотив нацели и страничния стълб на вратата на Славия след удар на Алмейда в 31-ата минута на мача. В 44-ата минута Радослав Кирилов отправи отличен удар към вратата на Луков, но вратарят на домакините се справи отлично със ситуацията. Малко по-късно Рангелов падна в наказателното поле на домакините, но съдията остави играта да продължи.

"Смърфовете" имаха чудесна възможност за втори гол, след като в 51-ата минута Умарбаев застана зад топката при изпълнение на пряк свободен удар на около 20 метра от вратата на Вуцов, но топката нацели стената изградена от играчите на гостите. В следващите няколко минути Минчев беше замесен в две опасности пред вратата на Славия. Първо в 54-ата минута Вуцов спаси опасен негов удар, а добавката на Цветанов не намери целта, а след това 3 минути по-късно от чиста позиция беше спрян отново от вратаря на Славия, който изби в корнер.

Радослав Кирилов изскочи на голова позиция в 69-ата минута на двубоя, но Луков спаси с вещина. Пет минути по-късно удар на Кръстев беше спасен от вратаря на домакините.

Четири минути преди края на редовното време Тасевски стреля от свободен удар на границата на наказателното поле, но ударът му попадна точно в ръцете на Луков. Локо отвърна с удар на Минчев, който не намери целта.

В добавеното време на двубоя Гомис елиминира бранител на гостите, след като тръгна в атака малко след центъра и се разписа във вратата на Вуцов, за да оформи крайния резултат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА