Last news in Fakti

14 Декември, 2020 19:26 1 812 2

Левски прибира солидна сума от трансфер още следващата седмица?

  • левски-
  • трансфер-
  • найджъл робърта-
  • футбол-
  • динамо загреб

Според информацията, сумата за Динамо не би била никакъв проблем, особено като се имат предвид качествата на Робърта и младата му възраст

Левски прибира солидна сума от трансфер още следващата седмица? - 1
Снимка: БГНЕС

В Левски могат леко да отдъхнат, що се отнася до финансова сигурност. "Сините" са на път да осъществят трансфер, който да напълни малко касата на клуба.

Според хърватската медия "Ютарний лист", местният гранд Динамо (Загреб) ще плати за звездата на Левски Найджъл Робърта 500 000 евро. Сделката може да се осъществи още другата седмица, непосредствено след дербито с ЦСКА.

Според информацията, сумата за Динамо не би била никакъв проблем, особено като се имат предвид качествата на Робърта и младата му възраст.

Припомняме, че друга хърватска медия sportklub.hr също излезе с информация за евентуален трансфер.

"Ако трансферът на Найджъл Роберта се осъществи, то Динамо ще получи качествено попълнение. Тимът се нуждае от подсилване в атака, защото продажба на Бруно Петкович или Марио Гавранович, или пък и на двамата, не е изключена. Клубът има добри предложения за двамата", написаха те.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сийка

    4 1 Отговор
    А кой ще прибере комисионната ????
  • 2 Гуцката

    3 4 Отговор
    Очаквам в петък Литекс да цепне обора с 8 на 0 и да обезмисли всички говежди напъни!