Last news in Fakti

17 Декември, 2020 13:03 2 388 17

Ники Михайлов: Това, за което дойдох в Левски, просто не се случи

  • михайлов-
  • бфс-
  • президент-
  • баща-
  • левски-
  • катаклизми-
  • цели

"Разни хора излизат от нафталина и искат да управляват - това е несериозно и смешно", коментира предстоящите избори за президент на БФС вратарят на "сините"

Ники Михайлов: Това, за което дойдох в Левски, просто не се случи - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на Левски Николай Михайлов говори за пандемията, ситуацията при "сините" и провала на националния тим. Михайлов коментира същото така случващото се в БФС след оставката на неговия баща от поста президент на централата.

"Във футбола никога не знаеш какво ще се случи утре. Аз дойдох в Левски поради съвсем друга причина. Имаше една горчилка в мен и се върнах за съвсем друго нещо. Когато Спас Русев ме покани в отбора, който бяхме събрали, се готвехме за шампионски титли, за спечелване на купи... Толкова катаклизми станаха в следващите две години, че аз не мога да повярвам, какво стана. Смениха се собственици, 10 треньори се смениха, сигурно минаха през Левски и 50 футболисти. На мен ми е трудно да си го обясня, но това, за което дойдох - просто не се получи. Жалко е. Сега обаче сме тук. Не мога да кажа какво ще се случи утре. Помагам, с каквото мога – на терена и извън него. Много е трудно и няма какво да го крием. Аз и по-опитните се опитваме да помагаме на младите играчи, тъй като в тях е бъдещето. Нека да видим, какво ще се случи. На 18 декември свършва сезона, на 19-и ще се съберем, за да видим къде отиваме и какво ще правим. Да разберем има ли спонсори, няма ли и да разберем, как ще продължи да съществува този клуб. Дай Боже всичко да е нормално, след което през януари да направим една хубава подготовка, да се подготвим добре за новия сезон, защото има да се борим още. Имаме шансове в турнира за Купата на България. Знаете, колко години вече Левски не е печелил трофей и в този смисъл трябва да направим нещо. Ала в България много бързо се променят нещата. Идваш с една нагласа, говорите едни неща, след един месец тези хора си тръгват. Идват нови като Васил Божков и пак се готвим да ставаме шампиони, а само след четири месеца всичко се обръща с краката нагоре, дойде пандемията, пак нови собственици, объркана подготовка... Не мога да разбера, но чак пък толкова лоши неща събрани на едно място през 2020 година идват повече", заяви Михайлов пред "Sportal.bg".

Според него болката на Борислав Михайлов е в това, че националите не успяха толкова години да се класират на голям форум. За случилото се в държавния тим през годината вратарят пък не вини Георги Дерменджиев. Николай Михайлов е убеден, че резултатите на националите не съответстват на възможностите, които притежават футболистите, обличали екипа на България.

"Едни хора си тръгват. Те са черни, лоши са. Добре, но кои идват? Като гледам за какви кандидатури се говори първо е смешно, а след това става трагично. Ако ще има промяна, нека тя да бъде сериозна и качествена. Да дойдат млади хора, доказани хора... А сега разни хора излизат от нафталина и искат да управляват – това е несериозно и смешно", коментира стражът борбата за президентския пост в БФС.

Колкото до влизането на бивши звезди от ранга на Стилиян Петров и Бербатов в управлението на родния футбол Михайлов смята, че щом не са го направили просто не си заслужава. "Щом досега не са се кандидатирали нещо ги спира. Това е българската действителност. Тя е много по-тежка от това да бъдеш един ръководител. Българската действителност – съдии, президенти, фенове, мафия, уговорени мачове и т.н. Това цялото нещо е едно огромно черно петно и заради него тези велики футболисти не им се занимава", добави Николай Михайлов.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванчо

    24 0 Отговор
    То много лесно така - дойдох с обещание за дъжд от пари, ама ни бият като тъпани и пари няма. Всички са големи левскари при трансфера, ама като има трудности, не се било случило. Положението е "Кой ми с*а в гащите?".
  • 2 Да беше го направил

    8 0 Отговор
    Че да се случи...
  • 3 Левски

    14 0 Отговор
    Докато си там, еми няма нищо хубаво да се случи!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 айдук

    3 0 Отговор
    Я връви да ловиш гъ заре, то в това по-те бива.
  • 7 Н.Михайлов

    7 0 Отговор
    За футболист ли се мисли? Да се пробва в борбата
  • 8 ПЕНКО

    11 0 Отговор
    Бил дошъл във ФК "ЛЕВСКИ " ??? БАЩА МУ ГО ПРОБУТВА -ТУК И ТАМ !!! ДВА ПЪТИ У СРА НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР -ФАТАЛНО !!! НЕ Е ЛИ ПРОДУКТ НА ФК"ЛЕВСКИ " !!!! ЩЕ СЪБЕРЕ ПАРИ ДА СИ ПРИСАДИ КОСА !?!?!?
  • 9 Хроникьор

    7 2 Отговор
    През лето 2020 голямото синьо недоразумение бе закрито
  • 10 пенсионер

    9 0 Отговор
    а ти от къде излезе, през последните няколко години къде игра и до къде стигна? толкова си кадърен, че ако не е баща ти, гладен ще ходиш.

    Коментиран от #11

  • 11 Цецо

    3 0 Отговор

    До коментар #10 от "пенсионер":

    Много хубав въпрос! И още нещо, като дойде в Левски, защо поне не свали излишните килограми, да влезе във форма... ама явно е нямал време от кръчми и чалготеки!!!
  • 12 Брайтнер

    5 0 Отговор
    Напротив,случи се ,надмина Пеевски...по килограми.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Мнение

    6 0 Отговор
    Спрете да петните паметта на Дякона бе псевдо футболисти такива!!!
    В България футболът липсва вече от около 10-15 години!
    Ония хрантутници, дето петнят имената на националните ни гирои, са само обикновени пешки при прането на пари от бг мафията!!!
    Незабавно да се преименуват отборите, носещи имената на националните ни герои!!!
    Да се спре изцяло футбола в БГ, освен може би треторазрядните селски отбори, които все още играят за удоволствие!!!
    Крайно време е да се направят реформи във всеки един аспект от държавата ни!!!
  • 15 явно му изхарчиха парите

    3 0 Отговор
    както андреа изхарчи парите от кличко,така и николета парите от ливърпул
  • 16 полкожника

    0 0 Отговор
    Ми,с такива футболисти,като теб,как да стане.
  • 17 КУРнинов

    1 0 Отговор
    В ЛЕВСКИ ТЕ НАТРАПИ ТАТКО ТИ НЕКАДЪРНИКО ПРОСТ ТИ АКО ТИ РАЗМЕНЯТ ОБУВКИТЕ ЩЕ ХОДИШ БОС ЦЯЛ ЖИВОТ ЩОТО НЯМАШ АКЪЛ ДА ГИ ОБУЕШ!