17 Декември, 2020 20:15 1 647 2

Акрапович към футболист: ЦСКА е над всичко, после сме аз, ти и останалите..

  • бруно акрапович-
  • футбол-
  • цска-
  • юнус санкаре

Юнус Санкаре на няколко пъти се бунтуваше, когато босненецът го вадеше от игра

Акрапович към футболист: ЦСКА е над всичко, после сме аз, ти и останалите.. - 1
Снимка: БГНЕС


Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович е категоричен, че няма да пусне Юнус Санкаре титуляр, докато футболистът не осъзнае грешките си. Французинът от сенегалски произход на няколко пъти се бунтуваше, когато босненецът го вадеше от игра. Същата беше реакцията и на двубой на „червените“ при предишния наставник Стамен Белчев.

Поради тази причина той няма да е в стартовия състав за мача с Левски. Най-вероятно Санкаре ще е в групата, но сред резервите. Голямото дерби е от 18 часа на Националния стадион утре.

Акрапович вече е разговарял на няколко пъти с Юнус, твърди БЛИЦ.

„Бруно му каза: „Момче, ЦСКА е над всичко, да знаеш хубаво, после сме аз, ти и останалите. Никой няма право на такова поведение, даже и пет гола в един мач да е вкарал!“.

Дано думите му окажат влияние върху Санкаре, който е добър футболист, но с този си характер няма как да го бъде“, коментираха от „Армията“.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бако

    1 0 Отговор
    Литех печели с автогол с Славия,Ботев пл.,Ботев Враца,Цска 1948 и Монтана .Много автоголове Г-да журналисти .Спите ли.
  • 2 Баро

    0 2 Отговор
    А ЦСКА умре,умре,а ЦСКА умре,умреее,