Last news in Fakti

26 Ноември, 2012 16:23 2 320 2

Испанското първенство може да остане без Барселона

  • барселона-
  • каталуния-
  • испания-
  • първенство

Кметът на Барселона Хавиер Триас изключи възможността Каталуния да организира собствено футболно първенство в случай на обявяване на независимост на областта от Испания.

Триас каза, че има вариант Барселона да продължи да се състезава в испанското първенство, но може да се присъедини и към друг шампионат... например френския.

"Няма смисъл да се провежда самостоятелно първенство на Каталуния. Нямаме толкова много отбори, които да сформират силно първенство. Ако Каталуния получи независимост, може Барселона да остане в първенството на Испания. Но не изключвам вариант и да се присъедини към друга лига... например френската", коментира кметът на Барселона пред вестник „Екип”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БУМЕР КАМОР

    0 0 Отговор
    katalunia hrani marzelivite ispanci
  • 2 ПЕТКОВ

    0 0 Отговор
    НА.ЕРЕТЕ ГО ПО БЪЛГАРСКИ.................