Last news in Fakti

18 Декември, 2020 21:12 2 497 3

Тежки съперници за ЦСКА и Левски за Купата на България

  • цска-
  • левски-
  • лудогорец-
  • жребий-
  • купа на българия

"Сините" ще играят с Берое, а "червените" ще бъдат домакини на Черно море

Тежки съперници за ЦСКА и Левски за Купата на България - 1
Снимка: БГНЕС

Левски и ЦСКА ще имат трудна задача на осминафиналите за Купата на България. Жребият отреди "сините" да спорят с Берое, а "армейците" ще мерят сили с Черно море. Левски и ЦСКА ще бъдат домакини на съперниците си. Както е известно, победителят се определя в един мач. Двубоите ще се играят на на 2, 3 и 4 март 2021 г.

Актуалният носител на трофея Локомотив (Пловдив) извади късмет, за разлика от Левски и ЦСКА. "Смърфовете", водени от треньора Александър Тунчев, ще се изправят срещу третодивизионния Беласица (Петрич). Ботев (Пловдив) пък ще домакинства на ЦСКА 1948. Шампионът Лудогорец при успех над Спортист (Своге) ще гостува на водения от Любо Пенев Царско село.

Двойките за осминафиналите:

Левски - Берое

Локомотив (Пловдив) - Беласица (Петрич)

Ботев (Враца) - Черноморец (Балчик)

Ботев (Пловдив) - ЦСКА 1948

Етър - Арда

Славия - Монтана

Царско село - победителят от Спортист (Своге) - Лудогорец

ЦСКА - Черно море


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КБ21

    1 5 Отговор
    За есения полусезон ЦСКА изигра много прилични мачове. Топ футболистите на ЦСКА са СОУ и ТИАГО (и КЕРИ). Хубаво е тези футболисти да останат в клуба и около тях да се гради играта. Най-слабите футболисти в ЦСКА са 1. ДЖЕФЕРСОН и 2. МАТЕЙ. Трябва да се продадат задължително.Матей е на нивото на Чорбаджийски, а в Джеферсон няма никакви футболни качества.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 запалянко

    2 1 Отговор
    Да попитам, с какво левски и цска са привилегировани пред останалите отбори и трябва да ги навирате в очите на хората и да въртите футбола около тях, соц наследството няма ли край, два посредствени с нищо не забележими отбори биват величани за кефа на някоя престъпна мутра, вярно те са основни перални на "бизнесмените" от елита на червената мафията, но и Лудогорец, а и останалите отбори не падат по-долу, защо ни занимавате само с тези некадърници?!