Last news in Fakti

19 Декември, 2020 10:08 2 470 14

Станислав Иванов: Последните 20 минути големият отбор на ЦСКА лежеше и бавеше играта

  • левски-
  • станислав иванов-
  • футбол-
  • чикаго файър-
  • сащ

Левски остава отборът на сърцето ми и дай Боже един ден да се завърна

Станислав Иванов: Последните 20 минути големият отбор на ЦСКА лежеше и бавеше играта - 1
Снимка: БГНЕС

Станислав Иванов изигра последния си мач с екипа Левски и изказа мнението си след загубата на своя тим от ЦСКА. "Сините" загубиха с 0:1, а Стаси ще продължи кариерата си в САЩ в отбора на Чикаго Файър.

"Няма как да се чувствам добре, излязохме за победа, но не мисля, че играхме лошо. Последните 20 минути големият отбор на ЦСКА лежеше и бавеше играта. Ако и ние бяхме в това положение, щеше да е така, но беше грозно така да бавят.

Левски остава отборът на сърцето ми и дай Боже един ден да се завърна. Благодаря на Славиша. Той, когато дойде, настояваше да се върна в отбора.

Левски ще се оправи рано или късно, просто е въпрос на време. Не съжалявам за нищо, изиграх почти сто мача, във всеки един дадох 100% от себе си.

Не съм обиден на ръководството, те много са ми помагали в моя период в Левски, благодаря и на тях. Мотивиран съм да се докажа в САЩ, защото Левски все още държи част от правата ми и така мога да им помогна и в бъдеще. Тук пораснах, Левски ме направи това, което съм. Не искам да се сбогувам, надявам се някой ден да се завърна отново", завърши Иванов.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бате лудко

    21 4 Отговор
    А бре, сладур, само ти ли не разбра, че Наско си плати на Гриша с нашите пари (щото тоя спонсор Тиквата го насили с 200 да харчи обществени средства за смешното ви отборче). И така чорбарите дръпнаха юздите , иначе можеха с 10:0 да ви бият, а после пак да ги наковат в 4 дивизия, където вие отдавна трябваше да бъдете. Пък и ви отива :)

    Коментиран от #12

  • 2 Гост

    22 1 Отговор
    Станиславе, ти лично колко противника надигра, надбяга 1:1, колко гола отбеляза, колко завършващи паса даде през последните си 5 мача например.... Хайде първо твоята игра погледни, после коментирай "вината" за това на противника ти! Успех в САЩ!

    Коментиран от #3

  • 3 Жоро

    2 6 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    В САЩ ще му е по добре отколкото в наща кочина.

    Коментиран от #4

  • 4 Може би

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Жоро":

    ...стига да не дрънка глупости като тези.
  • 5 Шоп от Сердика градъ

    9 2 Отговор
    Стани, приятел ти разказваш неща от некой друг мач.
    Така:
    Чорбата е най-добре подготвеният физически отбор в Бг, ако случайно, пак повтарям СЛУЧАЙНО .... Веселата циркова трупа на г-н Раев, беше отбелязала гол,
    щяха да се случат ужасни неща за ПФК-то от Подуене. Защото по време на целият мач се виждаше че, до утре да играете гол нямаше да вкарате.Успех в в САЩ.Жив и здрав.
  • 6 Ха ха ха

    6 1 Отговор
    Цска !!! Номер 1
  • 7 бавареца

    2 12 Отговор
    Долу ЦСКА!Титла ще видите през крив макарон.Само Лудогорец истинския шампион на България.А червените в сибир.

    Коментиран от #8, #10

  • 8 Шоп от Сердика градъ

    6 1 Отговор

    До коментар #7 от "бавареца":

    Евалата Баварец, гоУем си, мимУм гоУем. А, пък си умен като на г-н Раев дЮпетУ.
  • 9 Toielud

    6 2 Отговор
    Добре че рефера цял мач ви бута к тея жълти картони.Накрая и червен ви даде .И подминаваше вашите нарушения за да може да вкарате.А вие за цял мач имате "едно"положение и то в 92 мин.Както отидеш така и така ще се върнеш от Чикаго- просто момче чиято уста е по голяма от възможностите
  • 10 Tarnovetz

    2 1 Отговор

    До коментар #7 от "бавареца":

    Делиормански пъдпъдъци
  • 11 Шоп от Сердика градъ

    1 0 Отговор
    Друго си е, да бехте паднали от ЦСКА.А, сега 'Гранда' Чавдар Етрополе ви би...... Ха ха ха... И то без да минете центъра и да имате удар към вратата. Ясно къде е проблема. Щом отборчета като Чавдар Етрополе си правят каквото искат с 1914. Смятай !
    П.П.
    Пийте си хапчетата редовно и гледайте художествена гимнастика, защото собственика ви е от артистично семейство.Поздрави !
  • 12 Bai nudals

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "бате лудко":

    Събуди се съмна се,сладурано.
  • 13 Чичо Тони

    0 0 Отговор
    Да. Гроздето е кисело.
  • 14 Patton

    0 0 Отговор
    Ти пък в последните месеци си лежеше без да играеш и вземаше парите , нали ?