19 Декември, 2020 14:10 2 254 7

Славишa Стоянович: Не мога да обещая нищо на феновете

  • славиша стоянович-
  • футбол-
  • левски-
  • орлин старокин

Сърбинът сподели, че все още няма нищо конкретно като оферти към звездите на тима, като на този етап други освободени играчи, освен Орлин Старокин, няма

Славишa Стоянович: Не мога да обещая нищо на феновете - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Левски Славишa Стоянович говори пред медиите след проведената тази сутрин среща с ръководството и футболистите на клуба. Сърбинът сподели, че все още няма нищо конкретно като оферти към звездите на тима, като на този етап други освободени играчи, освен Орлин Старокин, няма.

Стоянович допълни, че се надява отборът да е в по-добро състояние през втория полусезон, но отказа да прави гръмки обещания.

„За момента няма освободени играчи, говорихме за стратегията за трансферния прозорец. Надявам се да има финанси за нови играчи. Трябват нови играчи в защита. Има оферта за Робърта, но не са конкретизирани финансовите условия. Ще е интересно какво ще стане с него. Паулиньо има различни опции, но няма нищо конкретно“, започна специалистът.

„Лагерът ще се проведе както в България, така и в чужбина. До 2-3 дена ще бъде ясно. Събираме отбора на 6-тия януари и започваме работа на 8-ми. Искрено се надявам да има попълнения до началото на подготовката, това ще е много важно. Не трябва да правим грешки при трансферите, затова ще преценяваме внимателно кой играч има качества за Левски“.

„Трансферната политика се определя от клуба, не напълно от мен. Всичко е свързано с финансите в настоящия момент. Мисля, че играчите са получили и заплати наскоро. Орлин Старокин се е разделил с клуба. Не знам подробности обаче“.

„По принцип не съжалявам за нищо в живота. Съжалявам за изпуснатите моменти през последните мачове. Няколко дена, след като дойдох нещата станаха още по-трудни с оглед на заразени футболисти и тежката програма. Търсехме решения за всеки мач индивидуално, защото не можехме да разчитаме на един и същ отбор в два поредни мача. Искаме да сме по-добри напролет. Обещания във футбола няма, но трябва да сме наясно с изискванията на феновете и да сме професионалисти. Не мога обаче да обещая нищо в този момент, няма нищо сигурно“, завърши Стоянович.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Леле,леле

    7 3 Отговор
    Така де ! Нека минат пиянските празници и на 8 ще повръщат на Герена.Пълна скръб !
  • 2 Мето

    2 0 Отговор
    Не нужно да има обещания. Времената са други, условията, парите. Каквото направят, това. Важното е да има отбор.
  • 3 Мим33

    4 2 Отговор
    Ами това е най лошото,че не можете да обещаеете нещо.Ако остане така,както е сега ,по добре да не стъпваме на стадион,дори и при пускане на хора...
  • 4 Ц С К А

    2 1 Отговор
    Говедата, загубиха дербито!! По ликувайте, мнението на ПОБЕДИТЕЛЯ!!!

    Коментиран от #5

  • 5 Левски 1914

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "Ц С К А":

    Latex ТИРЕ Sofia 2016 - ЛЕВСКИ НЕ Е дерби Цска ФАЛИРА.
  • 6 Bai nudals

    1 1 Отговор
    Чорбата,шампион няма да стане...
  • 7 Bai nudals

    2 0 Отговор
    А и купа няма да видят,цицка...