Last news in Fakti

19 Декември, 2020 19:43 1 476 1

Гонзо, Крушарски и Тунчев преценили, че у нас няма футболисти за Локо Пд

  • георги иванов - гонзо-
  • христо крушарски-
  • локомотив пловдив-
  • александър тунчев

До дни босът на Локо Пд пък се очаква да замине по бизнес дела в Аржентина, където може да му бъдат предложени играчи

Гонзо, Крушарски и Тунчев преценили, че у нас няма футболисти за Локо Пд - 1

Спортният директор на Локомотив Пловдив Георги Иванов е набелязал няколко чуждестранни футболисти за зимната селекция. Гонзо и клубният собственик Христо Крушарски, заедно с треньора Александър Тунчев, са преценили, че в момента у нас няма играчи, които могат да свършат работа на тима.

Пловдивчани вече се разделиха с Валентино Пулиезе, а Милош Петрович премина в гръцкия Ксанти. Анте Аралица пък бе изгонен от собственика Крушарски.

Това намали още повече групата на „смърфовете“, което не е по вкуса на Тунчев и щаба му, тъй като намалява сериозно опциите. Затова той и Гонзо са настояли за поне 3-4 нови попълнения.

До дни босът на пловдивския Локомотив Христо Крушарски пък се очаква да замине по бизнес дела в Аржентина. Възможно е там да му бъдат предложени футболисти.

При такова посещение той договори Лукас Масоеро преди време.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Альоша

    1 0 Отговор
    Христо Крушарски краде и лъже !!!Всеки един който го познава знае, че той от дете е див клептаман ... Цялото село е в потрес от него!...