Last news in Fakti

22 Декември, 2020 16:29 1 222 0

Меси: Барселона постепенно прогресира

  • меси-
  • барселона-
  • награда-
  • прогрес-
  • точки-
  • форма

"Отне ни известно време да влезем в ритъм, но вече не можем да си позволим толкова лесно да губим точки", заяви звездата на каталунците

Меси: Барселона постепенно прогресира - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Барселона Лионел Меси даде интервю за "Marca", след като получи наградата "Пичичи" за голмайстор на Ла Лига. Аржентинецът спечели ценния приз за седми път и изпревари легендата на Атлетик Билбао Телмо Сара, който е ставал голмайстор на първенството шест пъти.

"Още веднъж благодаря. За мен е голяма чест да получа тази награда за седми път. Да задмина постижението на Телмо Сара означава много", заяви Меси във видео, публикувано в профила на Барса в twitter.

През миналия сезон 33-годишният ас вкара 25 гола. Той спечели голмайсторския приз и през 2010, 2012, 2013, 2017, 2018 и 2019 година.

"Дали можем да спечелим титлата в Ла Лига и трофея в Шампионската лига? Ще се постараем да спечелим всичко през сезона. Това не е нещо ново за нас. Постепенно прогресираме. Отне ни известно време да влезем в ритъм, но вече не можем да си позволим толкова лесно да губим точки", отбеляза Меси.

"Имаме нужда от няколко предни добри мача, за да се изкачим в класирането. В условията на пандемия всички мачове са трудни. Не можем да отречем, че футболът се промени. Ситуацията е сложна, но всичко ще се нареди", добави аржентинецът.

"Да, много е тежко да се играе без фенове. Дори е ужасно. Когато стадионите са празни, мачовете приличат на тренировки и е необходимо повече време, за да се настроиш правилно. Надявам се колкото се може по-скоро привържениците да се завърнат, а и като цяло да животът да се нормализира", сподели Меси.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА