Last news in Fakti

27 Декември, 2020 21:30 2 017 0

Пипо Индзаги: Милан ще е в битката за титлата до края

  • филипо индзаги-
  • футбол-
  • милан-
  • беневенто-
  • серия а

Радвам се за феновете на клуба, те завинаги ще останат в сърцето ми

Бившият играч на Милан Филипо Индзаги, който е старши треньор на Беневенто, говори преди домакинството от 15-ия кръг на Серия А срещу Милан. Срещата е насрочена за 3 януари.

"Този мач няма да е лесен. Въпреки че беше по-трудно да предизвикам брат си (Симоне Индзаги, който е начело на Лацио).

Много се радвам за Милан, те ще се борят за скудетото до края. Радвам се за феновете на клуба, те завинаги ще останат в сърцето ми. Сигурен съм, че те следят резултатите на Беневенто", заяви Филипо Индзаги.

47-годишният специалист бе част от Милан от 2001 до 2012 г. Заедно с отбора той спечели осем трофея. След 14 кръга от италианското първенство Милан е първи в класирането.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА