Last news in Fakti

28 Декември, 2020 08:53 4 294 2

Меси: Бартомеу ме излъга за много неща през годините и ме злепоставяше пред медиите!

  • лионел меси-
  • браселона-
  • футбол-
  • джосеп бартомеу

Аржентинецът призна, че все още не е решил бъдещето си и ще изчака края на сезона, за да прецени какво да прави

Меси: Бартомеу ме излъга за много неща през годините и ме злепоставяше пред медиите! - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Барселона Лионел Меси даде интервю за "La Sexta", в което засегна много теми. Той сподели за причината да поиска трансфер през лятото и за обтегнатите си отношения с бившия президент на каталунците Джосеп Бартомеу. Аржентинецът призна, че все още не е решил бъдещето си и ще изчака края на сезона, за да прецени какво да прави.

"Ще изчакам до края на сезона, за да реша какво да правя. Сега важното е да завършим силно, да спечелим трофеи и да не мислим за нищо друго... Ще направя това, което е най-добре за мен и за клуба - със сърце и разум. Когато завърша кариерата си, ще се завърна да живея в Барселона, бих искал да имам и някаква роля в клуба. Винаги съм мечтал да играя в друга лига, в САЩ. Може би някой ден ще се случи, но не е нужно да е веднага. В момента съм фокусиран върху следващите няколко месеца", заяви Меси.

След това той сподели за отношенията си с Бартомеу, който често го е лъгал и го е злепоставял пред медиите.

"За много неща не искам да говоря, защото те са лични. Мога само да кажа, че той ме излъга за много неща през годините. В момента се чувствам добре, но лятото бе доста тежко с бюрофакса и всичко това. Сега обаче се чувствам добре, развълнуван съм да се борим на всички фронтове. Клубът минава през труден момент, в момента всичко в Барселона е сложно, затова ще е трудно да се върнем там, където бяхме", каза още аржентинецът.

Той коментира и раздялата с Луис Суарес, който бе пуснат в Атлетико Мадрид: "Лудост е, че пуснаха Луис Суарес да напусне без пари, да откупи договора си и да отиде в Атлетико, където да се бори за същите неща като Барса".

Меси не спести похвали за бившия си треньор Джосеп Гуардиола, както и за Луис Енрике.

"Говоря с Пеп за работата му в Сити, за всичко, което се случва там. Не сме говорили да работим отново заедно. Не помня кога говорихме за последно. Пеп е най-добър при подготовката за мачовете в офанзивен и дефанзивен план, научи ни как да печелим. След като си тръгна, мислех, че знам всичко, но дойде Луис Енрике, който ни научи още нови неща", сподели нападателят.

Той обаче се изказа ласкаво и за настоящия си наставник Роналд Куман.

"С Куман нещата станаха по-сериозни. Имаше нова идея за отбора и за клуба. Назначението му бе много добро. Трудно е с новите играчи и с младоците в отбора, но нещата започват да се подобряват", каза още Меси.

Накрая той отново се върна на темата с желанието му да напусне през лятото.

"Знаех, че няма да ми бъде лесно да си тръгна от клуба на живота ми. Нямаше да ми бъде лесно в нов град, с нов климат. Семейството ми не искаше да си тръгва. Но тогава чувствах, че това е правилният момент за раздяла за мен и за клуба. Цикълът бе завършен", завърши аржентинецът.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    18 3 Отговор
    ЛИОНЕЛ МЕСИ велик
    а ПЕЛЕ ВЕЛИК за своето време
  • 2 todor2

    4 7 Отговор
    еееей, още колко стотин милиона евро му трябват на меси, че да каже - е, на доволен съм!