Last news in Fakti

28 Декември, 2020 16:05 1 446 0

Почетино вече е подписал договора си с ПСЖ

  • маурисио почетино-
  • псж-
  • футбол-
  • лионел меси

Преди дни се появиха информации, че аржентинският специалист е поставил условие на парижани, заявявайки, че иска да види Лионел Меси в отбора

Почетино вече е подписал договора си с ПСЖ - 1
Снимка: БГНЕС

Маурисио Почетино вече е подписал договора си с ПСЖ, пишат европейските медии. Фабрицио Романо пръв призна, че всичко между двете страни вече е уредено и остава единствено официализирането на сделката.

Преди дни се появиха информации, че аржентинският специалист е поставил условие на парижани, заявявайки, че иска да види Лионел Меси в отбора. Не е тайна за никого, че звездата на Барселона искаше да напусне каталунците през лятото и въпреки че това така и не се случи, куп европейски грандове се надяват на малко чудо.

Договорът на "Бълхата" с каталунците приключва следващото лято, а Почетино може да убеди сънародника си да акостира на "Парк де Пренс".


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА