Last news in Fakti

28 Декември, 2020 18:25 1 417 1

Меси: Не се виждам като треньор, а може би като спортен директор

  • лионел меси-
  • футбол-
  • барселона-
  • треньор

Феновете се радват на своя играч, докато той е в техния клуб, но те не прощават всичко

Меси: Не се виждам като треньор, а може би като спортен директор - 1
Снимка: БГНЕС

Аржентинският гений Лионел Меси няма планове да става треньор, след като се откаже от футбола. Много по-интересно за него би било да започне директорска работа. 33-годишният нападател има още 6 месеца договор с Барселона и футболният свят се вълнува дали ще остане в досегашния си клуб.

"Не се виждам като треньор, а може би като спортен директор - да правя селекцията според моите разбирания или пък да търся играчите, от които моят клуб има нужда", заяви Меси в интервю за испанската телевизия "Ла Секста".

Аржентинецът, който пристигна в Барселона на 13-годишна възраст и за тези 20 години се превърна както във футболиста с най-много награди, така и в голмайстор номер 1 за всички времена, призна нещо, което малко хора биха направили. Той наистина смята, че е наранил привържениците на Барселона през лятото с решението да си тръгне тогава.

"Феновете се радват на своя играч, докато той е в техния клуб, но те не прощават всичко", каза той. "Връзката ми с клуба и града е история на любовта. Въпреки това, нещата трябва да завършат така, че да не се изцапа това, което съм преживял с тях в кариерата си", завърши той.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Badjoto

    3 4 Отговор
    Този ме отврати с държането си по време на последното световно. Пълен непукизъм и егоизъм.
    Въпреки че не харесвам и Кристиано Роналдо но мисля че е по-добър от Меси.