Last news in Fakti

29 Декември, 2020 13:40 1 632 3

Адвокатите на Неймар отрекоха футболистът да има нещо общо с голямо парти в дома му

  • неймар-
  • футбол-
  • купон-
  • псж-
  • адвокати

Звездата е забранил на гостите да използват мобилни телефони

Адвокатите на Неймар отрекоха футболистът да има нещо общо с голямо парти в дома му - 1

Адвокатите на нападателя на Пари Сен Жермен Неймар заявиха, че футболистът няма нищо общо с голямо парти в дома му в Бразилия. Според местните медии на въпросното събитие са присъствали 500 човека, а по-късно намалиха бройката на 150. Градските власти са категорични, че не знаят нищо за масов купон в имението на футболната звезда.

"Неймар няма нищо общо с това събитие", заявиха адвокатите на футболиста. Събитието на Неймар е трябвало да започне на 25 декември и да продължи до края на тази седмица. Той е забранил на гостите да използват мобилни телефони, така че снимки и видеоклипове от партито да не попадат в мрежата и да не предизвикват недоволство сред хората по време на пандемията от коронавирус.

28-годишният бразилец наел къща и също така е взел специални мерки, за да не безпокои съседите и да привлича вниманието. През този сезон нападателят е изиграл 12 мача за ПСЖ, като е вкарал 9 гола и даде 5 асистенции.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    3 0 Отговор
    Цъфнали маргаритки с ремуси, хич не плитки.
  • 2 Лорд Минчу

    3 0 Отговор
    Това някакво гей парти на Геймар ли е ? ...съдейки по снимката ?
  • 3 Барба Ганьос

    1 0 Отговор
    United colors of коч къмпани.