Last news in Fakti

30 Декември, 2020 13:33 3 601 4

Ето защо Моуриньо е голям и защо футболистите му се възхищават!

  • жозе моуриньо-
  • тотнъм-
  • футбол-
  • серхио регилон

От няколко месеца съм там и вече мога да ви споделя стотици анекдоти за него

Ето защо Моуриньо е голям и защо футболистите му се възхищават! - 1
Снимка: БГНЕС

Привлеченият през лятото в Тотнъм Серхио Регилон е впечатлен от личното отношение на Жозе Моуриньо и най-вече от индивидуалния подход на мениджъра.

Той разказа интересна история за него:

“От няколко месеца съм там и вече мога да ви споделя стотици анекдоти за него. Например сега на Коледа - Моуриньо знаеше, че съм сам на празниците. Точно на 25 декември имахме тренировка. Отивам си на мястото в съблекалнята и виждам, че там ме чака една кутия. Отварям я и вътре намирам печено прасенце. “Знам, че си сам за Коледа и затова сега поне няма да ти се наложи да готвиш”, ми казва той. Има много неща, които той ежедневно прави. За един футболист тези жестове са много важни”, сподели Регилон пред AS.

Бившият футболист на Реал Мадрид се възхищава и на увереността, която Специалния излъчва. “Гледам го и виждам колко сигурен е той в себе си. Въпросът не е дали ще спечелим трофей, или - не. А по-точно е дали ще спечелим, или - да. Със сигурност ще вдигнем купа”, добави Регилон.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Special One

    21 1 Отговор
    затова е Номер 1.

    Коментиран от #3

  • 3 Рошко

    2 12 Отговор

    До коментар #2 от "Special One":

    По паркиране
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.