30 Декември, 2020 15:11 2 155 4

Ваня Джаферович разказа за ужаса в Хърватия

  • ваня джаферович-
  • футбол-
  • земетресение-
  • хърватия

Бившият футболист на Берое и Локомотив София и семейството му се оказаха в епицентъра на труса

Ваня Джаферович разказа за ужаса в Хърватия - 1
Снимка: БГНЕС

Ужасът в Хърватия след голямото земетресение продължава. За това разказа бившият футболист на Берое и Локомотив София Ваня Джаферович в профила си във Фейсбук. Той и семейството му се оказаха в епицентъра на труса и за щастие се измъкнаха невредими.

Джаферович, който преди време спечели "Сървайвър", обясни в социалните мрежи, че е имало още две земетресения, а вибрациите са се усещали през цялата нощ.

Ето какво написа бившият защитник:

"Тръгнахме обратно към България заедно с майка ми. Преди няколко часа имаше още два труса, 4.7 и 4.8 по Рихтер, а през цялата нощ се усещаха вибрации и не спираше да тресе.

Това е страшна трагедия, която е засегнала един от най-бедните региони в Хърватска, същите тези, които бяха унищожени и опустошени по време на войната.

Нещо, което ме радва и ме кара да настръхна е, че не само цялата страна и хората от Хърватска искат да помогнат с каквото могат, а и съседните държави.
Сърбия веднага предложи безвъзмездна помощ, както и Босна, Словения и Македония. Хората предлагат къщи, хотели, изпращат храна.

Ние сме един народ, винаги сме били един народ, а и ще бъдем, въпреки всичко, въпреки политическите игри и войните."


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Пламен

    10 5 Отговор
    ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПИШЕТЕ ЗА ТОЗИ РЪБ...Ужасно много ни писна от него и проклетата му жена. Престанете вече. Има и други хора в България.

    Коментиран от #3

  • 3 Ивета

    7 4 Отговор

    До коментар #2 от "Пламен":

    Да - аз също настоявам, да спрете да ни информирате за всичко свързано с него и жена му.
  • 4 АВЕ И АЗ КАТЕГОРИЧНО НАСТОЯВАМ

    4 1 Отговор
    ДА НЕ НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТОА И СЕМЕЙСТВОТО МУ 24/7...ВСИЧКО КАКВОТО ПРАВИ ЛИ ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ ЗА ТОА ЖЕНСКИ МЪШЖ...МЕЖДУ ДРУГОТО ЧУДЯ СЕ ДАЛИ Е СЛИЗАЛ ДНЕС СУТРИНТА В МАЗЕТО ДА ПРЕТОЧИ ЗЕЛЕТО ИЛИ УТРЕ ЩЕ СЛЕЗЕ..ЕЙ ТАКА ПРОСТО СИ СЕ ЧУДЯ РАБИЙШЛИ....ПРЕСТАНЕТЕ С ТОА ШМАТАРОК....ДЖАФЕРОВИЧ САМО ДА ТЕ ИНФОРМИРАМ ЧЕ И БЪЛГАРИЯ ИЗПРАЩА ПОМОЩИ НА ХЪРВАТИЯ...ПРОПУСНАЛ СИ ДА ГО СПОМЕНЕШ КАТО СИ ИЗРЕДИЛ ЦЕЛИЯ БАЛКАНСКИ ПОЛУОСТРОВ И САМО БЪЛГАРИЯ СИ УЖЖ ЗАБРАВИЛ А ЖИВЕЕШ ТУК В БЪЛГАРИЯ....ПОНИМАЕШ...