Last news in Fakti

31 Декември, 2020 10:14 1 916 0

Папу Гомес се е разбрал с новия си отбор

  • алехандро гомез-
  • папу гомез-
  • аталанта-
  • интер

Интер е фаворит за подписа на нисичкия нападател, но ''нерадзурите'' все още не са се разбрали с Аталанта за трансферната сума

Папу Гомес се е разбрал с новия си отбор  - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Интер вече има принципна договорка с капитана на Аталанта Папу Гомес. "Нерадзурите" са фаворит за привличането му, но все още не са се разбрали за трансферната сума на играча с клуба.

Фабрицио Романо съобщи, че Алехандро Гомес тренира индивидуално, което показва, че проблемите му с треньора Джан Пиеро Гасперини не са отшумели и почти сигурно ще напусне през януари.

"Нерадзурите" са му предложили договор до юни 2023 г., според който ще получава по 2,5 милиона евро на сезон плюс бонуси. От Интер обаче не са съгласни да платят 15 млн. евро на “бергамаските” и ще се опитат да намалят цената. Други италиански отбори, които имат интерес към играча, са Милан, Наполи и Рома.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА