Last news in Fakti

2 Януари, 2021 16:20 1 844 2

Собствениците на Интер не изключват продажба на клуба

  • интер-
  • семейство жан-
  • собственост-
  • продажба

Според „Кориере дело Спорт“, собствениците искат да намерят заместници на Lion Rock, който се оттегли от финансирането на „нерадзурите“, но не е изключено и да продадат Интер

Собствениците на Интер не изключват продажба на клуба - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Собствениците на Интер от семейство Жан са отправили краен срок на банка Ротшилд за намирането на нови миноритарни акционери, но не е изключена и възможността за продажба на клуба.

Според „Кориере дело Спорт“, собствениците искат да намерят заместници на Lion Rock, който се оттегли от финансирането на „нерадзурите“, но не е изключено и да продадат Интер.

В миналото Масимо Морати и Ерик Тохир също търсеха партньори, които да помагат финансово на италианския гранд, но в крайна сметка продадоха мажоритарния дял на клуба.

Сегашните собственици на Интер са съобщили на борда на директорите, че се стремят да рефинансират съществуващия дълг и че проектът, започнал през 2016 година, не е изложен на риск. Семейство Жан е информирало клубното ръководство, че няма да се привличат нови играчи, ако не се стигне до продажбата на футболисти.

„Нерадзурите“ вече изпратиха под наем Раджа Наинголан в Каляри до края на сезона, но това няма как да финансира сделка за нов футболист. Очакванията са през този месец Кристиан Ериксен да напусне „Джузепе Меаца“ по посока ПСЖ или Арсенал.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 0808

    0 0 Отговор
    .... ха ха, футболът полека лека си отива..Без публика е така..Алчните футболери като П Пог-а ще духат супата, тоя алчен некадърник искаше 500 000 паунда заплата седмично от Червените дяволи, при това за сезон бе вкарал 2 ялови гола..Е, сложиха го на тезгяха, умника
  • 2 КзаЛитекс

    1 1 Отговор
    да си го продават тва измеслено клубче . В Милано има само едни ОТБОР