Last news in Fakti

31 Декември, 2020 14:13 2 724 2

Али Соу даде окуражителен сигнал на цесекарите

  • али соу-
  • цска-
  • само цска-
  • дубай

Гамбиецът написа ''Само ЦСКА'' от Дубай, където е на почивка със своята приятелка

Али Соу даде окуражителен сигнал на цесекарите - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на ЦСКА Али Соу демонстрира в социалните мрежи, че мисли за клуба и по време на ваканцията си в Дубай с очарователната си приятелка Габриела Крекманова.

Гамбиецът качи снимки от почивката си в социалните мрежи, като не пропусна да напише "Само ЦСКА". Наскоро той обяви, че ще подари фланелката си от последния мач на ЦСКА за годината. Той беше срещу ''Левски'', а гол на Соу донесе победата на "червените" с 1:0. Условията за участие в играта нападателят посочи в Instagram.

Спекулациите за трансфер на Али Соу продължават с пълна сила, но засега той е футболист на ЦСКА и като че ли няма нищо против да остане такъв.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тошко

    4 4 Отговор
    Щом са стигнали СОУ да ги "окуражава", означава, че са вече ооооКУРажени добре!
  • 2 Муаха-ха-ха-ха...

    3 2 Отговор
    Това не му е приятелка,а компаньонка от бърдака на микренското джудже.Всички в Ловеч го знаят това .