Last news in Fakti

3 Януари, 2021 22:06 2 984 1

Макгрегър направи много мил жест към малък свой фен (ВИДЕО)

  • конър макгрегър-
  • жест-
  • фен

Ирландският боец подкрепи свой 8-годишен фен, който е бил нахапан от куче

Макгрегър направи много мил жест към малък свой фен (ВИДЕО) - 1
Конър Макгрегър

Голямата звезда на бойните спортове Конър Макгрегър подкрепи свой 8-годишен фен, който е бил нахапан от куче, предаде mma.bg. Каш Бирман е син на бивш футболист от NFL. Преди няколко години той е нападнат от семейното куче, а наскоро се подложил на операция на лицето.

Майката на момчето е американската телевизионна личност и певица Ким Золсак. Тя споделя, че се свързала с треньор, който от своя страна запознал Макгрегър с историята и Конър решил да надъха малкото момче с видео преди операцията.

По-късно този месец Конър ще се завърне в клетката, за да се бие с Дъстин Поарие на UFC 257 в Абу Даби. Конър обеща, че ще дари $500,000 за благотворителната организация на своя съперник.

''Ето какво каза Конър във видеото към своя малък фен:

Каш, какво става, приятел? Аз съм "The Notorious" Конър Макгрегър. Просто исках да те поздравя. Чух, че си имал битка с куче, която си спечелил. Поздравявам те за тази победа.

Аз планирам да запиша моя победа на UFC 257 по-късно този месец. Готвя се за битката и намерих вдъхновение от твоята победа. Благодаря ти и поздрави за победата.''

ВИДЕО:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ооо

    0 0 Отговор
    Добра мотивация от Конар ...добро дело ,нио че мама не е случайна ; )