Last news in Fakti

5 Януари, 2021 05:15 1 097 0

Де Бройне е изключително близо до нов дългосрочен контракт с Манчестър Сити

  • де бройне-
  • договор-
  • кариера-
  • срок-
  • манчестър сити-
  • преподписваме

Белгиецът може да приключи кариерата си при "гражданите"

Де Бройне е изключително близо до нов дългосрочен контракт с Манчестър Сити - 1
Снимка: БГНЕС

Кевин Де Бройне е близо до подписването на нов четиригодишен договор с Манчестър Сити. Заплатата на белгиеца при новите условия ще бъде над 300 хиляди паунда на седмица. До края на настоящия контракт на 29-годишния футболист с „гражданите“ остават още две години и половина.

Според експерта по трансферите Фабрицио Романо, Де Бройне е близо до подписването на двугодишно удължаване на своя договор, който ще го задържи на „Етихад“ до лятото на 2025 година. Това ще означава, че белгийската звезда ще се обвърже с английския клуб до края на кариерата си.

Де Бройне ще бъде на 34 години, когато ще изтича новата сделка. Смята се, че при новите условия той ще печели повече от сегашните 320 хиляди паунда на седмица.

"Преговорите относно новия договор вървят в правилната посока. Двете страни са много близо до постигането на споразумение", написа Романо в Twitter.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА