Last news in Fakti

4 Януари, 2021 17:33 1 127 0

Тежката финансова ситуация в Барса спира трансфер на бранител

  • дейвид алаба-
  • барселона-
  • байерн мюнхен-
  • футбол

Сериозен интерес към Дейвид Алаба проявяват още Реал Мадрид, Ювентус, както и някои от английските грандове

Тежката финансова ситуация в Барса спира трансфер на бранител  - 1
Снимка: БГНЕС

Барселона желае да привлече Дейвид Алаба, но не може да си го позволи от финансова гледна точка, съобщава “Марка”.

Договорът на австрийския бранител на Байерн (Мюнхен) изтича в края на сезона и е смятан за една от най-апетитните хапки на трансферния пазар, а сериозен интерес към него проявяват още Реал Мадрид, Ювентус, както и някои от английските грандове.

Само преди дни в испанската преса се появи информация, че мадридчани дори са провели предварителни разговори с агента на играча Пини Захави, който държи в ръцете си бъдещето на своя клиент и има всички лостове да избере най-добрата оферта.

Именно поради тази причина е малко вероятно Алаба да акостира на “Камп Ноу” поради тежката финансова ситуация, в която са каталунците и което до голяма степен ограничава ходовете им на трансферния пазар.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА