Last news in Fakti

5 Януари, 2021 18:16 2 363 3

Роналдо за Анди Руис: Тялото няма значение!

  • руис-
  • роналдо-
  • съвет-
  • подготовка-
  • бокс-
  • тяло

"Важна е подготовката", смята португалската футболна звезда

Роналдо за Анди Руис: Тялото няма значение! - 1
Снимка: БГНЕС

Фуболната мегазвезда Кристиано Роналдо скочи в защита на бившия световен шампион в тежка категория Анди Руис-младши, който стана обект на остри критики заради наднорменото си тегло. Американският боксьор от мексикански произход шокира света на 1 юни 2019 година, когато детронира Антъни Джошуа. Тогава той тежеше 121.6 килограма при ръст от 188 сантиметра. В реванша няколко месеца по-късно Руис-младши, вече 128.4 килограма, издържа всичките 12 рунда, но съдиите единодушно присъдиха победата на британеца и той загуби всичките си шампионски пояси.

Роналдо обаче не е съгласен с критиките, които Анди Руис получи. В документалния филм на DAZN “Паралелни светове” португалският футболист подчерта, че Руис е добър боксьор и тялото не е от значение. Той обсъди физическото му състояние с казахстанския боксьор Генадий Головкин, който влезе в ролята на негов треньор.

"Джошуа е един от най-добрите, но Руис е добър. Това е, което заявих на приятелите си, защото те му се подиграваха и ми казваха да погледна дебелото тяло на Руис. Казах им: ‘“Вижте, тялото няма значение. Важна е подготовката”, сподели Роналдо, който наскоро счупи голмайсторския рекорд на Пеле и спокойно можем да кажем, че знае това-онова за подготовката.

В момента бившият световен шампион е свалил над 9 килограма от теглото си и усилено тренира в очакване на следващия си мач. Точно като Кристиано Роналдо, Анди Руис-младши иска да остане дисциплиниран и да избягва всякакви вредни навици. Както е известно, португалската футболна звезда е олицетворение на упорита работа от самото начало на своята кариера.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ами да си пусне

    5 3 Отговор
    И той шкембе като неговото!
  • 2 Ваксинатор

    5 3 Отговор
    Роналдо е благородна личност - за разлика от Ристю Тъпуто из Арманлийско... Ристю е умирал 1 млн. пъти от злоба, а дъщеря му доведе зет кюрд. Какво повече може да се каже?
  • 3 васик атанасова

    3 0 Отговор
    казах ви че е мека китка
    но да голям боксьор е !
    този ще спука Кобрата от бой