Last news in Fakti

7 Януари, 2021 11:00 3 465 9

Хабиб Нурмагомедов отказал 100 млн. долара за бой с Флойд Мейуедър

  • хабиб нурмагомедов-
  • мма-
  • флойд мейуедър-
  • бокс

Дагестанския орел е имал възможност да последва примера на колегата си Конър Макгрегър и да смени спорта срещу огромна сума

Хабиб Нурмагомедов отказал 100 млн. долара за бой с Флойд Мейуедър - 1
Снимка: БГНЕС

Шампионът на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов е отказал оферта на стойност 100 милиона долара за демонстративен боксов мач с легендата на ринга Флойд Мейуедър, бивш световен шампион в пет теглови категории.

Дагестанския орел е имал възможност да последва примера на колегата си Конър Макгрегър и да смени спорта срещу огромна сума, но настоявал последния рунд да е по правилата на смесените бойни изкуства.

“Предложиха ни 100 милиона за боксов мач с Мейуедър, разкри мениджърът на Хабиб Али Абделазиз. - Дейна беше съгласен, всички замесени бяха съгласни. Всички, освен Хабиб. Той е ММА боец, не боксьор. Ако Флойд искаше да се бие с него, щеше да се съгласи да влезе в клетката и да си тръгне с наритан задник.”

Нурмагомедов продължава да е шампион на UFC в лека категория, въпреки че обяви оттеглянето си от спорта миналата година. Очаква се титлата му да бъде връчена на победителя от мача между Макгрегър и Дъстин Порие.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    22 3 Отговор
    Браво на ХАБИБ, мъж на място, а не като един "женчо", който ОРЕВА всичките телевизии, че не бил в кондиция заради болест...!

    Коментиран от #2

  • 2 позьори

    18 3 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Ние нямаме мъже само татуирани позьори.в никой спорт ни няма вече.

    Коментиран от #5

  • 3 Кво е тва дете с брада😂😂😂😂

    2 21 Отговор
    Посмешиште на 2 ритника живот дето си въобразява че е голем боец😂😂😂 ако верно е отказал тея пари значи е глупак но не защото не ги е взел за да си купи яхти бентлита и самолети ами да направи полезна кауза с тези пари

    Коментиран от #4, #7

  • 4 хахаха

    17 1 Отговор

    До коментар #3 от "Кво е тва дете с брада😂😂😂😂":

    Мале колко мъка има по тоя свят...
  • 5 сила

    12 0 Отговор

    До коментар #2 от "позьори":

    незнам защо си мислят,че като се нашарат целите стават по силни....доколкото съм виждал Багата,който все пак е световно признат май няма татуси

    Коментиран от #6

  • 6 Ппп

    11 1 Отговор

    До коментар #5 от "сила":

    Багата е най силния човек в Европа. страшна сила е! има само една татуировка май.
  • 7 стоян георгиев

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "Кво е тва дете с брада😂😂😂😂":

    ти сигурно си междугалактическия шампион по бои,щом непобедения нурмогамедов ти е на два шута от смъртта.хахахахаха!иначе евалата на хабиб.не се съгласи на унижение заради някакви пари.меуеидър като е такъв тарикат да влезе в октагона да види кво е.няма да изкара и минута!

    Коментиран от #8

  • 8 Аз ше флена и ше го пречукам тоа

    1 2 Отговор

    До коментар #7 от "стоян георгиев":

    И нема да го пожаля

    Коментиран от #9

  • 9 стоян георгиев

    6 1 Отговор

    До коментар #8 от "Аз ше флена и ше го пречукам тоа":

    кво ти пречи?фляваи!почни първо у нас.търсят такива като теб постоянно даже и пара ще изкараш!пробваи поне веднъж.ще те възпита на скромност.особено след като се видиш в огледалото след срещата!хахахаха!