Last news in Fakti

8 Януари, 2021 18:16 2 106 0

Бивша звезда на Лудогорец ще продължи кариерата си в Нидерландия

  • мисиджан-
  • завръщане-
  • нидерландия-
  • лудогорец-
  • нюрнберг-
  • вилем ii

Върджил Мисиджан се завръща в родината си и ще облече екипа на Вилем II

Бивша звезда на Лудогорец ще продължи кариерата си в Нидерландия - 1
Снимка: БГНЕС

Бившата звезда на Лудогорец Върджил Мисиджан се завърна в Нидерландия. Вура, както всички наричат крилото ще носи екипа на втородивизионния Вилем II.

Мисиджан игра 5 сезона в Лудогорец, като записа 202 мача, в които отбеляза 47 гола и направи 35 асистенции. През лятото на 2018 година той бе продаден на германския Нюрнберг, който плати рекордните за клуба 3 милиона евро за правата на нидерландеца.

Вура обаче така и не успя да се утвърди в състава и се отчете с 1 гол и 2 асистенции в 28 мача през последната година и половина. През настоящата кампания пък Мисиджан има едва 15 минути на сметката си.

Поради тази причина 27-годишният футболист реши да разтрогне договора си с Нюрнберг и да се завърне в родината си.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА