Last news in Fakti

11 Януари, 2021 10:08 1 036 1

Елитни японци оглеждат Паулиньо

  • левски-
  • паулиньо-
  • габриел обертан-
  • футбол

При продажба на Паулино, той може да бъде заменен от искания от Славиша Стоянович Габриел Обертан

Елитни японци оглеждат Паулиньо - 1
Снимка: БГНЕС

Бразилското крило на Левски Паулиньо е една от опциите на трансферния пазар за японския елитен Висел (Кобе), твърдят медиите в азиатската страна. Този тим финишира на 14-ото място в миналия шампионат и се оглежда за попълнения. В отбора често залагат на бразилски футболисти и именно заради това проучват възможността дали могат да вземат фланговия играч на Левски.

"Сините" се надяват да продадат Паулиньо, за да получат свежи средства. С тях ще бъдат покрити стари задължения на клуба. През този сезон бразилецът изигра 14 мача в които вкара 4 гола. В началото на кампанията 27-годишният играч не се представяше убедително, но в последните есенни двубои подобри представянето си. Той бе привлечен на "Герена" през 2018 година. Оттогава досега има общо 97 мача във всички турнири със синята фланелка, в които вкара 23 гола.

Левски вече е продавал играч в Япония. През 2005 година към Страната на изгряващото слънце пое защитникът Илиан Стоянов. Коловати бе трансфериран в ДЖЕФ Юнайтед. След това националът направи дълга кариера в Япония, а в момента има собствена школа там.

При продажба на Паулино, той може да бъде заменен от искания от Славиша Стоянович Габриел Обертан. Французинът обаче за момента не успява да разтрогне договора си с турския Ерзурумспор. Контрактът му е до лятото. Вместо бившият играч на "сините" да стяга куфари за София, той се готви за шампионатния сблъсък с Фенербахче. Ерзурумспор приема днес гранда от Истанбул. Двубоят е от 15:00 часа и се очаква Обертан да бъде титуляр.

От Левски вече няколко пъти заявиха, че селекцията през зимата ще бъде свързана с това дали клубът ще успее да продаде някой от настоящите си играчи.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АГЕНТ

    1 0 Отговор
    Японците го искат да играе фалшиво крило зад истинското.
    Знаем още, че Цун Кай Х.о.й. ще играе до него.
    От другата страна ще му е Х.о.й. Пий Чай.
    Паулиньо няма да е титОляр.
    Колебае се. Коли и бае.