Last news in Fakti

4 Декември, 2012 15:15 696 3

„Юнак 2005” ще зимува на върха в „Б” група

  • „юнак 2005”-
  • на върха-
  • „б” група

Мъжкият отбор по тенис на маса „Юнак 2005” от Ардино в състав Ертан Еминов, Севал Муталибов, Бейхан Хайрула, Атанас Хаджиев, Радослав Бозов и Юксел Исмаил постигна три победи във втория последен турнир от първия кръг на Държавното отборно първенство по тенис на маса за мъже в южната „Б” група. Надпреварата се проведе през уикенда в Пловдив и в него взеха участие осем отбора. Тимът на „Юнак 2005” постигна три победи и ще зимува заслужено на първо място във временното класиране с актив от 14 точки без загубена среща.

В първия мач възпитаниците на Бахри Юмер постигнаха убедителна победа срещу тима на „Съединение” с 4:0. Във втората среща „юнаците” измъкнаха трудна победа с 4:3 над състава на домакините „Стоянстрой”, въпреки че губеха с 1:3. В последния си двубой ардинци надиграха с 4:1 тима на „Аста” от Димитровград.
Старши треньорът на „Юнак 2005” Бахри Юмер сподели, че е останал доволен от представянето на състава. Целта е първото място в групата, което ще ни осигури директно участие в „А” група”, заяви той.
Новото попълнение в ардинския отбор Бейхан Хайрула (Майкъла) заяви, че в решаващата среща за първото място срещу коравия тим на „Стоянстрой” отборът е показал нужната воля за победа. „Преследваме целите си стъпка по стъпка. Остана да направим последната си стъпка през следващата година и след толкова много години Ардино отново да има мъжки отбор в „А” група”, каза още Хайрула (Майкъла).
Следващите два кръга от отборното първенство на южната „Б” група ще се проведат напролет.

Есенно класиране:
1. „Юнак 2005” – Ардино      28-8        14
2. „Оптик”- Панагюрище       27-11      13
3. „Стоянстрой” – Пловдив  25-9        12
4. „Съединение”                    16-23      10
5. „Аста” – Димитровград     15-22        9
6. „СКГБ” – Бургас                 12-23        9
7. „Златен драгон” – Несебър 12-24   9
8. „Торнадо” –Стара Загора    10-26    8

Автор Гюнер Шюкри


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 България

    1 0 Отговор
    Къде пък я измислихте тая статия? Добре, че и автора е от там, иначе освен родните на тези момчета друг няма да знае за постиженията им. Тук в сайта за б фудбулна група не се пускат статии, но за тенис на маса може.

    И да от цялата статия трябва да разберете следното - Турски тим успя да надвие 7 други тима на тенис на маса, и сега са на 1-во място в южната „Б” на БЪЛГАРИЯ.
  • 2 доктора от Коня

    0 0 Отговор
    юнак само напред. Абе КЪДЕ ПИШЕ ЧЕ Е ТУРСКИ ТИМ. АМА ЗА КОМПЛЕКСАРИТЕ АРДИНО СИГУРНО Е ОЩЕ В ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ. Сега по темата браво на момчетата. Сигурен съм че и на пролет ще бият и ще покажат необходимите качества най- после и Ардино да се завърне на картата по тенис на маса на БЪЛГАРИЯ.
  • 3 ОЛЕ

    0 0 Отговор
    Къде пишело човек сериозно ли?!? Състав: Ертан Еминов, Севал Муталибов, Бейхан Хайрула... и Юксел Исмаил, с треньор - Бахри Юмер, да това са типично български имена. Но все пак браво на момчетата.