Last news in Fakti

5 Декември, 2012 15:00 749 1

Мартин Камбуров пред договор с ЦСКА

  • мартин камбуров-
  • цска-
  • нападател-
  • договор
Мартин Камбуров пред договор с ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят  Мартин Камбуров е много близо до преминаване в ЦСКА, съобщи в. „Меридиан мач”.

Вчера се състоя среща на "Армията", на която присъстваха спортно-техническото ръководство в лицето на Стойчо Младенов и Анатоли Нанков, изпълнителният директор Георги Илиев - Майкъла, както и членовете на селекционния съвет Аспарух Никодимов, Стоян Йорданов и Христо Маринчев. На нея са били обсъдени трансферните цели на "червените".

Първи в списъка за селекция е именно Мартин Камбуров. В момента любимецът на феновете на Локо (Пд) е свободен агент, след като договорът му с китайския Далиен Шиде изтече.

Вече се заговори, че интерес към него има от страна на Локомотив (Пд),  Литекс и Лудогорец. На "Лаута" обаче той почти сигурно няма да се върне, тъй като шефът Веселин Марешки му предлага прекалено малко пари. От Разград пък излязоха с декларация, че не искат Камбуров, а той им отговори, че когато е печелил трофеи, те не са съществували.

В момента текат преговори между „Machine Gun”, какъвто е прякорът на нападателя и ЦСКА и не е изключено да се стигне до договорка още от Нова година. Той е гласен за дубльор на Мишел Платини, както през 2007-08 година бяха Неи и Георги Чиликов.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БУМЕР КАМОР

    0 0 Отговор
    ne viarvam da padne tolkova nisko i da igrae za chorbata