6 Декември, 2012 18:10 1 251 0

Майкъла със специална мисия, от която може да изкара добри пари

  • георги илиев-
  • майкъла-
  • цска-
  • мисия-
  • договор-
  • директор
Майкъла със специална мисия, от която може да изкара добри пари - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев има специална мисия, от която може да заработи 260 000 лева за себе си, ако я изпълни.

Майкъла е натоварен със задачата да намери начин от клуба да бъдат освободени осем от чужденците, които не се представят на очакваното ниво, но в същото време са на челни места по месечни възнаграждения. Става дума за Сержиньо, Тасио, Юнес Бенжелюн, Тенгариня, Нилсон Антонио, Жереми Родригес, Сивард Спрокел и Илиас Кириакидис, съобщи "Меридиан Мач".

Въпросната сума от 260 000 лева, която се равнява половината от парите, които клубът трябва да плати на въпросните футболисти до края на сезона. Идеята на Илиев е да предложи на осмината неустойка от две месечни възнаграждения и да прекрати договорите им.

Всеки един от тези осем играчи прибира между 12 000 и 21 000 лева на месец, като сумите са гарантирани с перфектни договори. Според хора от клуба преговорите с въпросните играчи са водени от търговския директор Георги Павлов и от близкия до Димитър Борисов Първан Първанов – Перо.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА