Last news in Fakti

22 Януари, 2021 14:31 1 684 4

Футболист ядоса ръководството - отказва да преподпише

  • светослав ковачев-
  • футбол-
  • лудогорец

Това не се е харесало на шефовете на разградчани, които се надяваха да вземат пари за него

Футболист ядоса ръководството - отказва да преподпише - 1

Младият национал на Лудогорец Светослав Ковачев e ядосал ръководството, защото отказва да преподпише своя договор с клуба, твърди "Тема спорт".

Контрактът му е до края на сезона, след което става свободен агент. Това не се е харесало на шефовете на Лудогорец, които се надяваха да вземат пари за него.

За последно, през есента, Ковачев бе под наем в Арда, а преди това бе преотстъпван в Дунав и Етър. 22-годишният футболист бе спряган за ФК ЦСКА 1948, но до трансфер така и не се стигна.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лост

    8 0 Отговор
    Ами прав е. След като не е играл за тях и по закон има право, да се ядосват колкото си изкат.
  • 2 Мимчят

    2 0 Отговор
    Да идва в Левски.Тук ще играе....
  • 3 Дедо

    2 0 Отговор
    Да се обади на Раев и Ревльо - такива търсят.
  • 4 Запознат

    1 0 Отговор
    Киро Домусчиев сигурно си е оскубал лъскавия перчем от яд. Ама момчето не е щуро да отиде в Левски. Сигурно Бате Венци ще го прикотка,ако Славия не отиде да прави компания на софийското Локо