Last news in Fakti

22 Януари, 2021 19:55 1 822 1

Ливърпул с офанзива за нападател на Реал Мадрид

  • ливърпул-
  • подсилване-
  • трансфер-
  • реал мадрид-
  • винисиус

"Мърсисайдци" искат да се подсилят с Винисиус Жуниор

Ливърпул с офанзива за нападател на Реал Мадрид - 1
Снимка: БГНЕС

Ливърпул ще се опита да вземе нападателя на Реал Мадрид Винисиус Жуниор. Това съобщиха испанските медии. Според информациите "мърсисайдци" искат да вземат офанзивния футболист, за да повишат конкуренцията в нападение.

През този сезон Винисиус не се представя на много високо ниво, като е изиграл 23 мача, в които е отбелязал 3 гола и е направил 3 асистенции. Реал се нуждае от средства, за да опита да вземе звездата на ПСЖ Килиан Мбапе през лятото и поради тази причина е готов да се раздели с 20-годишния бразилец. Очаква се испанският гранд да иска около 50 милиона евро за правата на своя футболист.

Сериозен интерес към Винисиус има още от страна на Арсенал.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФЪН

    2 0 Отговор
    по добре 20г. винисиус, отколкото някой 32г. минисиус ....