Last news in Fakti

24 Януари, 2021 11:39 1 957 18

Нова мощна атака по Акрапович от Пловдив

  • атанас узунов-
  • бруно акрапович-
  • христо крушарски-
  • локомотив (пловдив)

Атанас Узунов пусна отворено писмо до медиите, с което остро напада старши треньора на ЦСКА

Нова мощна атака по Акрапович от Пловдив - 1
Снимка: БГНЕС

Атанас Узунов продължи словесната война между Локомотив Пловдив и бившия треньор на тима Бруно Акрапович. Бившият елитен съдия подкрепи собственика на "черно-белите" Христо Крушарски, който наскоро нарече босненеца ''предател''. Узунов излезе с отворено писмо до медиите.

Ето и пълния текст:

"Г-н Акрапович, казвам се Атанас Узунов и съм един от многото привърженици на Локомотив Пловдив.

Първо искам да благодаря за работата в любимия ни клуб и успехите, които постигна отборът, когато бяхте старши треньор. Не мога обаче да се съглася с вашето изказване от петък и това е причина да пиша тези редове. Надявам се просто изказването ви да е било емоционално и необмислено, а не да мислите действително това, което казахте.

Не сте съгласен с думата "ПРЕДАТЕЛСТВО". А как да приемем вашето внезапно и без предупреждение напускане на Локомотив? И то в момент, когато отборът беше на върха в класирането, а привържениците мечтаеха за нещо голямо. Вие напуснахте без да предупредите и отидохте в прекия конкурент за призовите места. Ако бяхте сторили това няколко кръга по-късно, след края на есенния полусезон, то не само щяхме да ви разберем, а щяхме да ви изпратим с фанфари и заря.

Вие обаче решихте за се изнижете през задния вход. Нямахте кураж и достойнство дори да си вземете довиждане с момчетата от отбора, в които ден преди бягството се кълняхте. Не си взехте довиждане и с щаба, с който работехте и стоеше неотклонно зад гърба ви. Забравихте вероятно златните ръце на Илко Пиргов от оня щастлив мач с Етър във Велико Търново, който ви запази поста.

Казахте, че който ви мисли за предател, не разбира от футбол. Нека ви кажа, че личности като Христо Бонев, Христо Колев, Георги Иванов, Александър Тунчев, Георги Илиев, Георги Василев, а и много други, разбират от футбол и са играли на най-високо ниво.

Твърдите, че г-н Крушарски не разбира от футбол. Той никога не е твърдял, че е корифей в тази игра. Не забравяйте обаче, че той ви бе взел под крилото си и в най-важните моменти бе неотклонно зад вас. Дори, когато направихте рекордни в историята на клуба поредни загуби и когато имаше антирекорд по посещаемост, докато вие бяхте треньор. Тогава единствен г-н Крушарски беше зад вас. А вие му се отблагодарихте като без предизвестие оставихте отбора му без треньор и то преди серия от важни мачове. Дали този ход с внезапното ви напускане и отиване в ЦСКА не е целял разбиването на Локомотив?

Ако думата предател ви обижда, приемете "ДЕЗЕРТЬОРСТВО".

Пожелавам ви успех и да стъпите на стадиони, на които аз съм бил като рефер - "Камп Ноу", "Сантяго Бернабеу", "Джузепе Меаца", "Стамфорд Бридж", "Парк де Пренс" и още много други. Да стъпите обаче като треньор, а не като зрител.

Мисля, че написаното до тук ви е достатъчно, за да разберете, че ние в Локомотив не сме от джунглата. И не заслужаваме като клуб и общност обидното отношение, каквото проявихте с вашето напускане.

Мога да продължа с още примери, но ще спра до тук.

И все пак с уважение: Атанас Узунов"


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    11 3 Отговор
    Копанари
  • 2 КОЙ

    6 0 Отговор
    КОЙ каза че парите са важно нещо! И славата!
  • 3 Бай Салам

    16 14 Отговор
    Наско, защо ревеш като изоставена булка?
    В 21 век сме и всеки има право на избор. Като си свирил мачове на Сантяго , Ноукамп и т. н . защо не се отказа в името българския шампионат и футбол? А търсеше изява и развитие в професията. Защо се дразниш на способите хора, които търсят да преминат на по- високо ниво? В Голяма грешка си Наско, остаряват и оглупяваш или по- скоро ставаш злобно и алчно старче!
  • 4 един от многото

    17 6 Отговор
    Слава с български обори не става. Чисто бизнес интереси са продиктували постъпката на Акрапович , той не е крепостен на Локото. Отива в по добър и с по големи възможности клуб и най вероятно с по голяма заплата , нещо напълно нормално. Също така си има и договори между клуба и играчи и треньори и там си има клаузи за неустойки , всички сме свидетели как нашите набедени футболни босове сменят треньорите като носни кърпички , а когато треньор си тръгне от някой клуб надават писък до небесата. Като искате да не ви бягат кадърните треньори , правете си и перфектни договори , но тогава няма да можете да ги сменяте защото и те ще имат защитна клауза за неустойки и ще трябва за прищявката си собственика да се бръкне дълбоко в джоба!
  • 5 Поздравления за

    13 18 Отговор
    Атанас Узунов. Много силно, точно и възпитано, направи характеристика на страхливеца. Такъв човек не може да има големи успехи. Предателят/дезертьор е такъв, независимо за кой клуб го прави...
  • 6 Другата игра

    4 1 Отговор
    Узунов, напиши открито писмо и до Хр. Бонев - за това,че бръкна в задника на Джордж Бест!
  • 7 Унуфри

    7 7 Отговор
    Помаци ловешки така действат.По лани с Черно море помните ли кво стана?
  • 8 Карас

    9 2 Отговор
    Единствения съдия в света не признал автогол заради засада. Помним, говедо помним
  • 9 Някой

    7 4 Отговор
    Не съм чул Бруно да се е клел във вечна вярност на Крушата
  • 10 Селяни от пловдив, майна

    0 7 Отговор
    Майни прости, Бруно ще стъпи на Камп Ноу", "Сантяго Бернабеу", "Джузепе Меаца", "Стамфорд Бридж", "Парк де Пренс и още много други, но вие майни, по далеч от село пловдив няма да стигнете.

    Коментиран от #11

  • 11 Левски 1914

    8 0 Отговор

    До коментар #10 от "Селяни от пловдив, майна":

    Пловдив е втория по големина град в България. Стоичков, който помогна много да се обединят Етрополе и Литекс също излезе от Марица Пловдив. Пловдив е голям град не е като Ловеч.
  • 12 вили

    1 0 Отговор
    Круша сега след изборите ще ти вземат бизнеса даден ти от държавата
  • 13 вили вуцов

    0 1 Отговор
    абе Узунов ако не беше този до сега да сте изпаднали два пъти както и ще стане до година
  • 14 цецо пирона

    1 1 Отговор
    баба ми казваше на крив у/и и козината му пречи
  • 15 заката

    2 1 Отговор
    има си клаузи между футболист/треньор ,клуб така че той закона не е нарушил
  • 16 заката

    1 1 Отговор
    Бил предал Локо пд е той да не се е клел за Локо пд а и не е българин клаузата в догова му разрешава когато иска да си тръгва и какъв е проблема от една фирма където е вземал 7000 лева отива в друга на 40 000 и какъве проблема
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 агент 07

    1 1 Отговор
    Алмейда ще акостира лятото на Армията гаранция