Last news in Fakti

27 Януари, 2021 10:17 1 342 0

Челси назначи Томас Тухел, германецът каза първите си думи като мениджър на "сините"

  • тухел-
  • назначение-
  • представяне-
  • челси-
  • думи-
  • благодарност

"Благодарен съм, че сега съм част от семейството на Челси - това е невероятно!“, заяви специалистът пред официалния сайт на клуба

Челси назначи Томас Тухел, германецът каза първите си думи като мениджър на "сините" - 1
Снимка: БГНЕС

Новият мениджър на Челси Томас Тухел е изключително щастлив, че е получил доверието на ръководството на клуба. 47-годишният бивш треньор на ПСЖ подписа договор за година и половина и отдаде заслуженото на предшественика си Франк Лампард и свършената от него работа.

„Бих искал да благодаря на Челси за доверието в мен и моя екип. Всички ние уважаваме много работата на Франк Лампард и наследството, което остави в Челси. В същото време нямам търпение да се срещна с новия си отбор и да се състезавам в най-вълнуващата лига във футбола. Благодарен съм, че сега съм част от семейството на Челси - това е невероятно!“, сподели германецът пред официалния сайт на клуба.

„Никога не е лесно да смениш треньора в средата на сезона, но сме много щастливи да осигурим един от най-добрите европейски специалисти в лицето на Томас Тухел. Все още има за какво да играем и какво да постигнем този сезон и след това. Приветстваме Томас в клуба“, заяви пък директорът Марина Грановская.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА