27 Януари, 2021 18:28 2 022 7

Напрежение: Славиша Стоянович ''хвърли стрелички'' по ръководство на ''Левски''

  • славиша стоянович-
  • ''левски''-
  • копер

''Губим време, трябва да реагираме по-бързо. Трябва да се намерят точните играчи и всички да сме съгласни'', каза наставникът на ''сините'' след победата над Копер

Напрежение: Славиша Стоянович ''хвърли стрелички'' по ръководство на ''Левски'' - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на ''Левски'' Славиша Стоянович коментира победата на неговия тим с 2:1 над словенския Копер. Специалистът остана доволен от представянето на неговите футболисти, но изрази недоволство си от липсата на нови попълнения, като заяви, че трябва да се реагира по-бързо.

„Доволен съм от първото полувреме – бяхме агресивни, бързи, имахме положения. Трябва да сме по-спокойни пред гола. Имахме много положения през първото полувреме. Понякога трябва от едно положение да се възползваш. Допуснахме гол от статично положение – трябва да оправим този елемент. Първото полувреме имахме контрол над играта. Сега ще наблегнем повече на тактиката и ще отпочинем физически. Внимателни сме с Мартин Райнов. Той имаше болежки и затова не игра днес“, заяви Стоянович пред клубната телевизия веднага след края на двубоя.

„Надявам се да има нови. На 20 декември съм казал какво искам. Търсим играчи, класни играчи. Но аз съм треньор, не съм скаут или анализатор. Трябва да има помощ, за да намерим класни играчи. Губим време, трябва да реагираме по-бързо. Трябва да се намерят точните играчи и всички да сме съгласни. Трябва всички да вървим в една посока и да намерим най-добрите играчи за Левски“, продължи словенецът.

Наставникът на "сините" похвали специално и младите играчи в клуба.

„Радвам се, че имаме много перспективни юноши. Асен и Ники играят много зряло за своите години. Надявам се, че ще се развиват правилно“, още коментира Стоянович.

Следващата проверка на „сините“ е тази събота срещу втория във временното класиране на словенското първенство – Олимпия Любляна.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Изкуствен интелект

    18 1 Отговор
    Спортът потъна в дълг и фалира....Храним Кралев и компания за нищо..!

    Коментиран от #6

  • 2 Учуден

    11 13 Отговор
    Славиша.Славе.Ти не четеш ли ,новини не гледаш ли? Не знаеше ли ,като подписваше,че тия са пред фалит.С какво да ти купят играчи??? С тор ли?

    Коментиран от #4

  • 3 ГЕРЕН

    6 2 Отговор
    КАТО ГОВОРИШ ЗА КЛАСНИ ИГРАЧИ
    НЕ МИСЛИШ ЛИ, ЧЕ ОБИЖДАШ ДРУГИТЕ.ИГРАЧИ. ВЕЧЕ ПОДПИСАХА
    ЧЕТЕРИМА ЧУЖДИ. ОЩЕ КОЛКО???
    А ЗАПЛАТИ ОТ КЪДЕ?.И ТИ ЗАПОЧНА
    ДА СЕ ВЗИМАШ НА ГОЛЕМО. КАКТО
    АКРАПОВИЧ.
  • 4 Левски 1914

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "Учуден":

    Ами колкото и да се чудиш Литекс – Етрополе там Микре, Менте и каквото и да се сетиш НЯМА да стане цска цска ФАЛИРА.
  • 5 Мимч

    2 1 Отговор
    Абе прав си е човека.Той е треньор , вижда слабите страни на отбора и е казал какво трябва за да не изглежда Левски като селски отбор,а да стане наистина Левски какъвто го познаваме....
  • 6 А пък

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Изкуствен интелект":

    Аз си мисля, че некадърността си, мързела и безотговорността си прехвърля и на всеки друг но не си ги признаване, типична българска черта. ЗАЩО АЗ ДА СЪМ ВИНОВЕН, КАТО ИМА ТОЛКОВА МНОГО ДРУГИ ДА ОБВИНЯ?!
  • 7 Напрежение

    1 0 Отговор
    в главите на етрополските журналя.