Last news in Fakti

2 Февруари, 2021 12:33 992 2

Новият в ЦСКА: Много съм щастлив от този нов етап в кариерата ми

  • варела-
  • социални мрежи-
  • радост-
  • трансфер-
  • цска

"Ще работя много, за да дам най-доброто за клуба и феновете ни", написа Федерико Варела след трансфера си при "червените"

Новият в ЦСКА: Много съм щастлив от този нов етап в кариерата ми - 1
Снимка: cska.bg

Новото попълнение на ЦСКА Федерико Варела коментира трансфера си при "червените". Офанзивният полузащитник бе обявен официално вчера и дори направи първа тренировка с новите си съотборници.

Варела използва една от социалните мрежи, за да сподели, че е много щастлив от новия етап, който започва в неговата кариера и допълни, че ще даде всичко от себе си, за да може да ЦСКА да изпълни целите си.

"Много съм щастлив от този нов етап в кариерата ми. Ще работя много, за да дам най-доброто за клуба и феновете ни", написа полузащитникът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един от многото

    4 1 Отговор
    След полузащитника Федерико Варела , вземете и нападателя Бойко Бидона и сте готови със селекцията!
  • 2 Юлиян Инджов

    0 0 Отговор
    ДПС няма да плаща заплата на това куцо джудже!
    Гриша Ганчев да му снася 30 000 евро/месечно, а след изборите кой от където... по-здрави за всички супи и спец. по-здрав за ДПС и Шиши с песен на Азис: “Ах, как боли!”...