Last news in Fakti

13 Декември, 2012 16:30 1 084 0

Бой и кръв на финал в Южна Америка

  • бразилия-
  • сао пауло-
  • тигре-
  • копа судамерикана-
  • бой-
  • кръв-
  • албил-
  • пистолет
Бой и кръв на финал в Южна Америка - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

До изключително грозни сцени се стигна на вчерашния финал за Копа Судамерикана между тимовете на бразилиския Сао Пауло и аржентинския Тигре. Бразилският клуб вдигна трофея за радост на феновете си, но това стана след само едно полувреме игра. Гостите от Аржентина, които губеха с 0:2, така и не се появиха на терена за втората част, принуждавайки съдията да прекрати двубоя.

Старши треньорът на Тигре Нестор Горосито заяви, че негови футболисти са били бити от полицията и показа пред камерите кървави следи по стените в съблекалнята. Той обясни, че на почивката играчите му са били атакувани от около 20 души, а един от тях дори е извадил пистолет.

"Бяха ни приготвили засада. Поне 20 човека ни нападнаха и започнаха да ни удрят. Имаше и оръжия. Един от тези хора извади пистолет и го насочи срещу вратаря ни Дамиан Албил. Полицаи и охраната на Сао Пауло също се включиха и започнаха да ни бият", каза Горосито.

Всичко започна в края на първото полувреме, когато двата отбора едва не се сбиха на терена. Напрежението се пренесе и в тунела, а аржентински журналисти разказват, че съблекалнята на Тигре е била превърната в боксов ринг. След края на срещата гостите обявиха, че ще подадат официални оплаквания за нанесените им телесни щети.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА