4 Февруари, 2021 14:00 1 142 1

Гуардиола: Целта ни беше да се класираме за Лига Европа

  • манчестър сити-
  • гуардиола-
  • цел-
  • лига европа-
  • серия-
  • криза

"Не трябва да се обръща внимание за серията и статистика, а само за следващия мач", заяви мениджърът на Манчестър Сити

Гуардиола: Целта ни беше да се класираме за Лига Европа - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола все още си дава вид, че не обръща голямо внимание на изключителна серия на своя отбор. Вчера "гражданите" постигнаха 13-а поредна победа във всички турнири и продължават да оглавяват класирането в Премиър лийг с три точки преднина пред градския си съперник Манчестър Юнайтед и мач по-малко. Испанецът обаче отново напомни за лошото начало на сезона, след което Сити в един момент се намираше на 12-то място. По това време в клуба са си мислели, че целта им трябва да бъде да успеят да се класират за участие в Лига Европа през следващия сезон.

"Ние трябва да вършим нашата си работа. Голяма грешка е да мислим за другите отбори. Когато бяхме 12-ти, си мислехме "забравете за Премиър лийг, да видим дали ще можем да се класираме за Лига Европа през следващия сезон". Не трябва да се обръща внимание за серията и статистика, а само за следващия мач. Той е срещу Ливърпул, но отново е за три точки. Разбира се, че Ливърпул е претендент за титлата, но отново се дават същите точки за победа. Записахме шест поредни победи срещу отбори, които са от долната половина на класирането. Знаем колко трудно беше да постигнем някои от тези победи. Трябваше да дадем най-доброто от себе си. Сега предстоят мачове срещу различен тип отбори. Ливърпул, Тотнъм, Евертън, Уест Хам, Шампионска лига, Манчестър Юнайтед. Това е много тежка поредица", заяви Гуардиола.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕНКО

    2 1 Отговор
    ВАЖНО Е ОБЕДИНЕНИ ДА ПРЕЧУКАТЕ -МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД !!!! СЪВЗЕХА ГО С ТРИ ФАЛШИВИ СЪДИЙСКИ ДУЗПИ И ГО ПОТКРЕПЯТ ПЛАТЕНИТЕ ВИ- СЪДЛЯРИ !!!!!!!!!!! СЛАВА И СЛАВА НА ЛЕСТЪР !!!!!!