Last news in Fakti

6 Февруари, 2021 14:25 1 349 0

Серхио Рамос ляга под ножа

  • реал мадрид-
  • операция-
  • серхио рамос-
  • футбол

Не е ясно колко ще се възстановява

Серхио Рамос ляга под ножа - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос ще се подложи на операция в близките дни, за да реши проблемите си с травмата в коляното, съобщава ексклузивно “Марка”.

Бранителят на мадридчани има проблеми с тази травма от полуфинала за Суперкупата на Испания, когато "Лос бланкос" загубиха от Атлетик Билбао. Клубните лекари в крайна сметка са взели решение той да се подложи на операция, макар че все още предстоят някои тестове, които да дадат по-голяма яснота за състоянието преди да бъде проведена самата интервенция. Не е ясно колко време ще отнеме евентуалното възстановяване при това стечение на обстоятелствата и дали той изобщо ще може да играе до края на сезона.

Бъдещето на Рамос продължава да е под голяма въпросителна, тъй като той има договор с Реал до края на годината и до момента не може да постигне разбирателство за нов контракт. Вчера в испанската преса се твърдеше, че Флорентино Перес е дал краен срок до март на играча да реши своето бъдеще. Редица от големите клубове в Европа проявяват сериозен интерес към защитник, но въпреки това се смята, че ПСЖ е фаворит да го привлече през лятото.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА