16 Февруари, 2021 11:59 1 275 0

Почетино: Не се притеснявам от онова 6:1 срещу Барселона

  • почетино-
  • псж-
  • загуба-
  • шампионска лига-
  • барселона

"Това ще е специален мач", смята наставникът на ПСЖ

Почетино: Не се притеснявам от онова 6:1 срещу Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино не се притеснява от случилото се преди 4 години, когато Барселона и френският клуб отново премериха силите си на осминафиналите на Шампионската лига и нещата не завършиха добре за ПСЖ. Тогава парижани бяха спечелили първата среща с 4:0 у дома, но в реванша на "Камп Ноу" каталунците се пребориха за драматична победа с 6:1 и елиминираха съперника си. Сега ПСЖ отново се изправя срещу Барса на същата фаза в най-престижния европейски клубен турнир, като първата среща е във вторник на "Камп Ноу", а ответният мач на френска земя е на 10 март.

"Спокоен съм, тъй като този ПСЖ е различен отбор. Не можем да изтрием това, което се е случило, но ние искаме да изградим друго бъдеще. Всички искаме да изградим нещо по-добро от това, което се е случило", сподели аржентинският специалист.

"Това ще е специален мач. Когато подписваш с ПСЖ, чувстваш, че тази дата ще е важна. Можеш да усетиш ентусиазма в клуба. Очевидно е, че целта пред ПСЖ е да спечели Шампионската лига", продължи бившият мениджър на Тотнъм.

Почетино се изказа ласкаво за нидерландския си колега Роналд Куман, който пое Барселона преди началото на сезона и след колеблив старт, в последно време резултатите на "лос кулес" са доста по-обнадеждаващи. "Винаги отнема време на един тим да започне да функционира при нов треньор. Видно е, че с течение на времето те се развиват в правилна посока. Куман имаше време да работи с отбора и Барселона е много по-солиден тим сега. Ще се съревноваваме с един отбор на Барселона, който също има амбиции да спечели Шампионската лига. Куман ми е служил за пример като играч, а сега и като треньор", сподели още Почетино.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА