25 Февруари, 2021 13:03 1 605 3

Малмьо е готов да плати повече пари за Найджъл Робърта

  • робърта-
  • оферта-
  • малмьо-
  • пари-
  • левски-
  • дс юнайтед

Шведският шампион ще изпрати много по-добра оферта за нападателя на Левски

Малмьо е готов да плати повече пари за Найджъл Робърта - 1
Снимка: БГНЕС

От Малмьо са пратили нова оферта за нападателя на Левски Найджъл Робърта. Това е реакцията на шведския шампион, след като стана ясно, че от ДС Юнайтед са готови да броят 1,2 млн. долара за нападателя, който в чужбина е представен като национал на Кюрасао, въпреки че обяви бойкот на островната държава.

Доскоро се смяташе, че бившият тим на Златан Ибрахимович е единственият кандидат за подписа на Робърта. Предложенията от Швеция обаче не задоволяваха "сините". Първо скандинавците искаха да минат с 500 хил. евро за нападателя, а след това вдигнаха офертата с още 150 хил. евро. От "Герена" обаче пак не бяха съгласни и с този вариант. Тогава се появи интереса от САЩ към Робърта и това е принудило Малмьо да вдигне още предложението си за нападателя, за да не го изпуснат.

Очаква се Робърта да вземе решение за бъдещето си до края на седмицата. Както вече стана ясно, той не е останал очарован от възможността да отиде да играе в САЩ. Футболистът е на мнение, че там ще настъпи застой в кариерата му, която може да се развие далеч по-добре, ако остане в Европа.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГЕРЕН

    2 1 Отговор
    ТВА Е ДОБРА ОФЕРТА. МОЖЕ И МАЛКО ОТ ГОРЕ.В EUROPA Е НАЙ ДОБРЕ. ДАВАЙТЕ КЕШ. А НЕ ПОД
    НАЕМ. ПОСЛЕ МОЖЕ БИ А МА НА ДАЛИ.
  • 2 1234

    0 1 Отговор
    Африканчето е хитро. Никой, който е отишал в сащ не е станал голям играч.
  • 3 Роберта балет

    2 0 Отговор
    За Роберта-ясно, ама за балета няма кандидати!