Last news in Fakti

25 Февруари, 2021 14:29 1 241 0

Лудогорец даде зор за нидерландски вратар

  • падт-
  • трансфер-
  • договор-
  • грьонинген-
  • лудогорец-
  • вратар

Българският шампион има подписан договор с вратаря на Грьонинген от лятото, но го иска още сега

Лудогорец даде зор за нидерландски вратар - 1
Снимка: БГНЕС

Лудогорец все още има шанс да вземе вратаря Серджио Падт още сега. Това стана ясно от изявлението на стража на Грьонинген. По думите му българският шампион е направил нова оферта до нидерландския тим и сега клубното ръководство трябва да прецени дали е удовлетворено от предложението.

“Имам подписан договор от лятото, но все още има шанс да направя трансфер в Лудогорец още сега. Трансферният прозорец в България е отворен по-дълго. Сега всичко ще се решава от Грьонинген. Ръководството трябва да прецени дали офертата е добра и дали ще ме пуснат още сега. Аз нямам влияние върху случващото се и не съм запознат с подробностите“, призна Падт.

Вратарят напуска нидерландския тим като свободен агент през лятото и вече има подписан договор с българския шампион. Грьонинген отказа на Лудогорец трансфер на 30-годишния страж, но след това намери заместник на Падт, привличайки Пер Кристиан Братвайт от Юргорден под наем с опция за откупуване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА