Last news in Fakti

4 Март, 2021 15:26 2 354 5

Шефът на съдиите започна с обясненията

  • гергинов-
  • съдийска комисия-
  • назначение-
  • дерби-
  • цска-
  • локомотив пловдив-
  • железов

Костадин Гергинов разкри, защо Валентин Железов е избран да свири дербито между ЦСКА и Локомотив Пловдив

Шефът на съдиите започна с обясненията - 1
Снимка: БГНЕС

Председателят на Съдийската комисия към Българския футболен съюз Костадин Гергинов влезе в обяснителен режим, след като избра Валентин Железов за рефер на дербито между ЦСКА и Локомотив (Пловдив), което е в събота от 17:30 часа.

Припомняме, че спортният директор на "черно-белите" Георги Иванов-Гонзо изрази съмнение относно назначението на Железов.

Публикуваме обяснението на Гергинов:

"Във връзка с възникнало запитване и недоумение от страна на медиите, защо на срещата ПФК „ЦСКА-София“ – ПФК „Локомотив 1926“ Пловдив е назначен за главен съдия Валентин Железов, а не международен съдия, внасям следното пояснение:

1.Георги Кабаков е от град Пловдив и по тази причина отпада като вариант.
2.Волен Чинков ръководи мачове на двата отбора ( ПФК „Локомотив 1926“– ПФК „Лудогорец 1945“ и ПФК „ЦСКА-София“ – ПФК „Черно море“), което по правилник го изключва от наряд.
3.Ивайло Стоянов все още е със спрени права.
4.Никола Попов ръководи мач на ПФК „ЦСКА-София“ (срещу ПФК „Славия 1913“) преди два кръга.
5.Драгомир Драганов ръководи ПФК „Лудогорец 1945“ – ПФК „ЦСКА-София“, което автоматично го изважда от възможните наряди.
6.Георги Давидов е назначен да ръководи друга важна среща в кръга – ПФК „Берое“ – ПФК „Лудогорец 1945“.

При така стеклите се обстоятелства, назначителната комисия се спря на един от най-опитните не международни съдии – Валентин Железов.

За първи и последен път влизам в обяснителен режим по отношение на съдийските назначения.

С подобни публикации единствено се цели да се създаде напрежение и да се въздейства върху съдиите преди футболните срещи.

Костадин Гергинов

Председател на СК при БФС"


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ти каква лисичка си

    11 1 Отговор
    Истински бандит. Не знам колко безочлив и дебелокож трябва да си! Нагъл на Н-та степен. Разсиоахте БГ футбола. Скоро Андора и Люксембург ще ни бият. Корупция и неграмотност това е Бг футболната управа. Махайте се от там. Как сте се окопали и ояли! Вън! Цялото БФС начело с Изпълкома. Не ви е срам
  • 2 Фрг

    2 4 Отговор
    Които и съдия да бъде назначен ще подпира тънко ловеч.
  • 3 наблюдателен

    2 0 Отговор
    Чезаре Ламброзо е прав - бандитската муцуна на този господин казва всичко!
  • 4 КЛИЕНТ

    1 0 Отговор
    Този продаваше ФОРД в Мото Пфое от 20 г. си го отглеждат бандитите в БФС и СК за днешното време, когато им е нужен послушен чиновник да им върви далаверата със залагания, Домусчиев - шампион и каквото кажат от Банкя!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.