Last news in Fakti

5 Март, 2021 06:43 2 552 1

Защитник на Левски с голямо признание

  • левски-
  • ребин сулака-
  • футбол

Ребин Сулака е сред номинираните за азиатски футболист на седмицата в анкетата на Азиатската футболна конфедерация

Защитник на Левски с голямо признание  - 1

Централният бранител на Левски Ребин Сулака беше включен в престижна класация. Иракчанинът е сред номинираните за азиатски футболист на седмицата в анкетата на Азиатската футболна конфедерация. Сулака ще спори за първото място със звездата на Тотнъм Хюн-Мин Сон, а сред десетимата номинирани е и защитникът Ватару Ендо от Щутгарт.

Ребин Сулака пристигна на "Герена" през зимата като свободен агент, след като разтрогна с Арда (Кърджали). Той игра във всички официални мачове на "сините" от старта на полусезона - срещу Монтана, Етър и ЦСКА 1948 в efbet Лига, както и срещу Берое за Купата на България.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 SamoLevski

    3 1 Отговор
    Браво! А хлапето Антов в Болоня е в издънка още при дебюта си с грешка - довела до загуба 1-0 и пжзорно сменен от някъф сторчок!