Last news in Fakti

5 Март, 2021 11:30 7 319 3

Половинката на Златан Ибрахимович: Никога няма да се омъжа за него

  • елена сегер-
  • футбол-
  • златан ибрахимович

Когато се запознах със Златан, той беше на 21, а аз на 32 -имах кариера и пари, и нямах нужда от футболист, който да ме издържа

Половинката на Златан Ибрахимович: Никога няма да се омъжа за него - 1

Половинката на звездата на Милан Златан Ибрахимович в последните 18 години - Елена Сегер, изненада мнозина с признания за личния им живот.

50-годишната бизнес дама заяви, че въобще не мисли за сватба с шведа, от когото има две деца.

"Бракът може да развали всичко. Така ни е добре. Не искам да ме наричат "жената на Златан". Учила съм, работила съм и съм си изградила име. Не искам да съм една от всички футболни съпруги. Този етикет не ми харесва", каза Сегер.

Интересен е и начинът, по който двамата са се запознали.

"Когато се запознах със Златан, той беше на 21, а аз на 32. Имах кариера и пари, и нямах нужда от футболист, който да ме издържа. Честно да си призная, той дори не беше мой тип. Първият път, когато го видях, беше когато препречи пътя на колата ми с неговото Ферари. Тогава видях просто един идиот с голям нос и златен часовник. Бях в много лошо настроение и започнах да му крещя. Имам чувството, че му хареса", разказва Сегер.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Медуза

    17 2 Отговор
    Ама му лапа нощем, а? Като не го харесва, да си намери някой дърт швед на нейната възраст и да си гледа бизнеса там. Щото, нещата се обръщат бързо и да не се наложи да го търси за някое евро помощ. Не че той е хубавец наистина, ама е червив с пари. А където има пари и футболист на едно място-мераклийки много.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.