Last news in Fakti

5 Март, 2021 14:22 3 960 4

Руският бизнесмен става официално мажоритарен собственик на Ботев Пловдив днес

  • антон зингаревич-
  • ботев пловдив-
  • футбол

Свикано е извънредно Общо събрание, на което се очаква да бъдат прехвърлени 99% от акциите на „канарчетата”

Руският бизнесмен става официално мажоритарен собственик на Ботев Пловдив днес - 1

Очаква се днес руският бизнесмен Антон Зингаревич да стане официално мажоритарен собственик на Ботев Пловдив. За днес бе свикано извънредно Общо събрание, на което се очаква да бъдат прехвърлени 99% от акциите на „канарчетата”.

Преди няколко седмици Сдружение "ПФК Ботев" придоби 39 процента от акциите на футболен клуб Ботев Пловдив. Новината бе съобщена от неговото ръководство.

До момента тези акции бяха собственост на "ТЦ-ИМЕ АД" - в несъстоятелност, като по тази начин сдружението вече е собственик на 100% от книжата на най-стария футболен клуб в България и е готово да предостави до 99% от тях на изявилия интерес руски предприемач Антон Зингаревич.

Общото събрание на Ботев Пд е днес от 19 часа при следния дневен ред:

Точка 1. Вземане на решение за разпореждане с имущество на Сдружението.

Точка 2. Вземане на решение за становището на Сдружението и указване на представителя му как да гласува по всяка една точка от дневния ред на следващото Общо събрание на АД ПФК Ботев.

Точка 3. Разни


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 иван грозни

    4 8 Отговор
    А ФК Ботев Пловдив догодина, ще играе ли в окръжните групи или направо в селското отборно.................................
  • 2 червени боклуци

    6 8 Отговор
    Това е краят на Ботев.
  • 3 ритнитопко

    3 7 Отговор
    Както са тръгнали, ще садят на стадиона картофи.
  • 4 айдеее

    3 0 Отговор
    ``Ботев``-пловдив!...