Last news in Fakti

7 Март, 2021 21:35 2 897 0

Неприятна новина за феновете на баскетбола

  • мача на звездите-
  • джоел ембийд-
  • бен симънс

Баскетболисти на Филаделфия пропускат Мача на звездите тази нощ

Неприятна новина за феновете на баскетбола - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС/АРХИВ

Джоел Ембийд и Бен Симънс от Филаделфия няма да участват в Мача на звездите тази нощ в Атланта заради контакт със заразен с коронавирус, съобщиха от Лигата около осем часа преди двубоя, предаде Гонг.

Ембийд и Симънс са в Атланта, макар че не става ясно дали ще трябва да останат там и да бъдат поставени под карантина или дали могат да напуснат града.

"Преди да пътуват до Атланта, Джоел Ембийд и Бен Симънс от Филаделфия са имали контакт с лице, което днес е потвърдено, че е с положителен тест за коронавирус", заявиха от Лигата.

Ембийд трябваше да участва в тима на Кевин Дюрант, а Симънс е този на ЛеБрон Джеймс. НБА и Филаделфия са научили за ситуацията в събота през нощта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА